Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Αίθριος ο καιρός με τοπικές νεφώσεις

Αίθριος ο καιρός με τοπικές νεφώσεις

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις για σήμερα Πέμπτη.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 πρόσκαιρα τοπικά έως 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. τοπικές νεφώσεις στην ανατολική στέρεα και την ανατολική Πελοπόννησο κυρίως τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν  μεταβλητοί έως 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν  από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στα νότια έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν  από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε