Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ακούστηκε έκρηξη πριν πάρει φωτιά το τζιπ του Παναγιώτη Μαυρίκου; Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Ο θόρυβος ακούστηκε πριν η φωτιά γιγαντωθεί, ήταν μερικά δευτερόλεπτα αφότου το θηριώδες αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στην αριστερή λωρίδα της Αττικής Οδού. Όπως περιγράφει μια γυναίκα που ήταν παρούσα στο περιστατικό ακόμη το αυτοκίνητο του Παναγιώτη Μαυρίκου δεν είχε ζωστεί από τις φλόγες που τελικά τον οδήγησαν στον θάνατο.

Η γυναίκα, που μίλησε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1, είπε πως κινητοποιήθηκε καθώς άκουσε έναν περίεργο θόρυβο, κάτι σαν μικρή έκρηξη, ήταν όπως θόρηβος ενός ελαστικού που σκάει, είπε.
Τότε, όπως περιέγραψε, είδε το αυτοκίνητο του Παναγιώτη Μαυρίκου ακινητοποιημένο στην αριστερή λωρίδα.
Όπως είπε η μάρτυρας εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε παρά μια μικρή φλόγα και λόγος καπνός. Τίποτε δεν προμήνυε τη συνέχεια. Μάλιστα οι πρώτοι διερχόμενοι οδηγοί, είπε η γυναίκα, δεν φάνηκε να αντιλαμβάνονται πως κάτι σοβαρό συμβαίνει. Πέρασαν μερικά λεπτά μέχρι κάποιοι οδηγοί να αντιληφθούν τη φλόγα, να σταματήσουν και να σπεύσουν σε βοήθεια του οδηγού.
Σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας ο θόρυβος ήταν περίεργος, δεν ήταν ούτε θόρυβος σύγκρουσης, ούτε όμως και μεγάλος θόρυβος που να παραπέμπει σε κάποια μεγάλη έκρηξη στο όχημα.
Σε κάθε περίπτωση όπως είπε η γυναίκα παρά τις προσπάθειες των οδηγών που έσπευσαν σε βοήθεια στάθηκε αδύνατο να απεγκλωβιστεί ο Παναγιώτης Μαυτίκος, μάλιστα όπως είπε όταν κάποιο από τα τζάμια του αυτοκινήτου έσπασε οι φλόγες μεγάλωσαν επικίνδυνα, η φωτιά επεκτάθηκε και άρχισαν να γίνονται εκρήξεις με αποτέλεσμα οι οδηγοί που έσπευσαν σε βοήθεια να απομακρυνθούν. 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε