Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ακριβά φάρμακα και από τα ιδιωτικά φαρμακεία

Ακριβά φάρμακα και από τα ιδιωτικά φαρμακεία
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 13.04.2012 | 16:07
Πρώτη δημοσίευση: 12.04.2012 | 18:50

Αν το συγκεκριμένο φάρμακο παρουσιάζει έλλειψη στα νοσοκομεία οι πολίτες θα μπορούν να τα προμηθεύονται από τα ιδιωτικά φαρμακεία. Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ

Και από τα ιδιωτικά φαρμακεία θα χορηγούνται φάρμακα υψηλού κόστους, στην περίπτωση που κάποιο απ΄ αυτά παρουσιάζει έλλειψη στα φαρμακεία των Νοσοκομείων και του Ενιαίου Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ).

Τα παραπάνω ανακοινώθηκαν από τη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ μετά τις δυσκολίες που παρατηρήθηκαν στη χορήγηση σκευασμάτων υψηλού κόστους από τα φαρμακεία των Νοσοκομείων και του ΕΟΠΥΥ.

Όπως επισημαίνεται, μέχρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση και μέχρι νεωτέρας, μπορούν να χορηγούνται τα συγκεκριμένα φάρμακα από τα ιδιωτικά φαρμακεία σε περίπτωση ελλείψεων.

Στις συγκεκριμένες συνταγές θα πρέπει να υπάρχει η ένδειξη «στερούμεθα» από τα φαρμακεία των Νοσοκομείων ή από το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ.

Συνταγές που θα εκτελεστούν από τα ιδιωτικά φαρμακεία με την παραπάνω διαδικασία θα εξοφληθούν κανονικά.Κανονικά με πίστωση από σήμερα τα φάρμακα για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ!

Νέο «χαράτσι» και στα φάρμακα! Πόσα θα πληρώνουμε παραπάνω

Κλείνουν όλα τα φαρμακεία μετά το Πάσχα;

   Διαδώστε αυτό το άρθρο