Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Αξημέρωτα στη ΔΕΗ για τη ρύθμιση – Λήγει η παράταση, χάος και ουρές [pics, vids]

Αξημέρωτα στη ΔΕΗ για τη ρύθμιση – Λήγει η παράταση, χάος και ουρές [pics, vids]

Ατελείωτες ουρές που σχηματίστηκαν από τις 03:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής (03.03.2017) στα κεντρικά της ΔΕΗ, όπου εκατοντάδες πολίτες πήγαν αξημέρωτα για να πάρουν προτεραιότητα.

Σήμερα Παρασκευή λήγει η προθεσμία για όσους είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα ρύθμισης 36 δόσεων, όμως την έχασαν και τους δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία, ώστε να επανενταχθούν στη ρύθμιση και να αποπληρώσουν τις οφειλές τους. Μετά από αρκετές παρατάσεις, η προθεσμία ένταξης στη ρύθμιση λήγει σήμερα και γι’ αυτό παρατηρείται χάος και ουρές στα κεντρικά της ΔΕΗ.

Χαρακτηριστικό του εκνευρισμού που επικρατεί στα κεντρικά της ΔΕΗ στην Αθήνα το γεγονός πως πολλές ώρες πριν ανοίξει το κατάστημα, δημιουργήθηκε “αυτοσχέδια” σειρά προτεραιότητας, η οποία, όμως, δεν τηρήθηκε.

Όταν δε διατέθηκαν τα νούμερα προτεραιότητας, εξαφανίστηκαν μέσα σε πέντε λεπτά!

“Ήρθα χθες να κάνω διακανονισμό και να ενταχθώ σήμερα στη ρύθμιση. Δεν τα κατάφερα. Δεν εξυπηρετήθηκα. Η ταλαιπωρία είναι μεγάλη για ακόμη μία φορά”, δήλωσε στο newsit.gr ένας από τους εκατοντάδες καταναλωτές που βρίσκονται στα κεντρικά της ΔΕΗ.

Στους καταναλωτές που θα επανενταχθούν στη ρύθμιση των 36 δόσων, δίνεται η δυνατότητα να ρυθμίσουν το τρέχον ποσό της οφειλής τους, το οποίο ρυθμιζόταν στον εναπομείναντα αριθμό δόσεων από τις αρχικές 36. Προϋπόθεση είναι να πληρώσουν άμεσα στην πρώτη δόση και να δίνουν ως ελάχιστης μηνιαίας δόση 10 ευρώ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε