Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Αλέξανδρος Βέλιος – Κοκτέιλ ηρεμιστικών επίσπευσε τον θάνατό του

ΦΩΤΟ protagon.gr
ΦΩΤΟ protagon.gr

– Από «δηλητηρίαση» προήλθε ο θάνατος του 63χρονου δημοσιογράφου, Αλέξανδρου Βέλιου
– Με ένα κοκτέιλ ηρεμιστικών και παυσίπονων έδωσε τέλος στην ζωή του
– Αποκαλυπτικά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων μετά την εκταφή της σορού του

Από υπερβολική δόση ισχυρών ηρεμιστικών και παυσίπονων σκευασμάτων επήλθε ο θάνατος του δημοσιογράφου, Αλέξανδρου Βέλιου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που έγιναν μετά την εκταφή της σορού.

Η υπόθεση της “ευθανασίας” του γνωστού δημοσιογράφου είχε απασχολήσει πολύ την ελληνκή κοινή γνώμη και όπως αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος ο θάνατος του 63χρονου δημοσιογράφου, προήλθε από «δηλητηρίαση»! Ο δημοσιογράφος είχε βρεθεί νεκρός στις 4 Σεπτεμβρίου, στο σπίτι του.

Αυτό εξηγείται ως εξής: Ο οργανισμός του δεν μπορούσε να μεταβολίσει τη μεγάλη ποσότητα των φαρμάκων που έλαβε, εξαιτίας της ανίατης ασθένειας και επίσπευσε το μοιραίο. Πιθανολογείται μάλιστα ότι τα συγκεκριμένα φαρμακευτικά σκευάσματα να αποτελούσαν μέρος της φαρμακευτικής αγωγής που λάμβανε. Εκτιμάται λοιπόν ότι πήρε συνειδητά μεγάλη ποσότητα χαπιών που προκάλεσε το θάνατό του. 

Υπενθυμίζεται ότι μετά την προαναγγελία από τον ίδιο τον Αλέξανδρο Βέλιο του θανάτου του αλλά και το ενδεχόμενο υποβοηθούμενης ευθανασίας (συνέργεια σε αυτοκτονία), με τη χορήγηση ειδικής ένεσης, είχε προκαλέσει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης που είχε διαταχθεί από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλία Ζαγοραίο.

Αυτό, ανατέθηκε σε αξιωματικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Ο δικαστικός λειτουργός ζητούσε τη διερεύνηση της υπόθεσης και να εξεταστεί αν έχουν διαπραχθεί αξιόποινες πράξεις.

Στις 16 Σεπτεμβρίου είχε διαταχθεί η εκταφή της σορού του παρουσία της συζύγου του, δικαστικού λειτουργού, αστυνομικών και ιατροδικαστή. 

Τελικά, η εκδοχή της θανατηφόρας ένεσης που τόσο είχει συζητηθεί αποκλείεται από τις αρχές και όλα δείχνουν ένα θανατηφόρο κοκτέιλ ηρεμιστικών και παυσίπονων χαπιών που έκοψαν το νήμα της ζωής του ηνωστού δημοσιογράφου που έπασχε από ανίατη ασθένεια.

πηγη: Ελεύθερος Τύπος

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε