Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αλλάζει ο καιρός από αύριο

καιρός
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μπορεί να μπήκε από χθες η άνοιξη όμως η θερμοκρασία είναι σχετικά υψηλή για την εποχή. Από αύριο Τετάρτη ομως έρχονται βροχές, καταιγίδες και…μικρή πτώση της θερμοκρασίας!

Για σήμερα Τρίτη στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών και περιορισμένη ορατότητα το πρωί προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη. Από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία. 

Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη, όπου υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες. Περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες και θερμοκρασία από 2 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρος, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βορειοδυτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Γενικά αίθριος ο καιρός σε ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο, στη Θεσσαλία αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις. Θερμοκρασία από 3 έως 22 βαθμούς Κελσίου. 

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα δυτικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις και μικρή πιθανότητα σποραδικών βροχών στα βόρεια. Νότιοι 4 με 5 μποφόρ που σταδιακά θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς οι άνεμοι και θερμοκρασία από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Τετάρτη

Για αύριο Τετάρτη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Ασθενείς πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της βόρειας χώρας.

Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά 6 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Από το απόγευμα στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε πτώση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε