Σάββατο, 20 Απρ.
18oC Αθήνα

Αλληλομηνύσεις και “συλλήψεις” δημάρχου Ηλιούπολης και πολίτη!

Αλληλομηνύσεις και “συλλήψεις” δημάρχου Ηλιούπολης και πολίτη!

Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι στην Ηλιούπολη μεταξύ του δημάρχου και ενός πολίτη.

Το “έλα να δεις” έγινε το μεσημέρι στην Ηλιούπολη. Ο δήμος Ηλιούπολης από το 2008 έχει κτηματικές διαφορές με έναν ιδιώτη για ένα οικόπεδο που είναι στα όρια του δήμου.

Σήμερα το μεσημέρι ο ιδιώτης αυτός πήγε στο οικόπεδο του, όπως υποστηρίζει αυτός, για να βάλει περίφραξη. Ενημερώθηκε ο δήμαρχος της Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος και αμέσως πήγε στην περιοχή. Τότε υπήρξε ένταση μεταξύ του και μάλιστα αντάλλαξαν βαριές κουβέντες.

Μετά από αρκετή ώρα και οι δύο πήγαν στο τμήμα όπου υπέβαλαν μήνυση ο ένας… στον άλλο. Για αρκετή ώρα παρέμειναν στο αστυνομικό τμήμα καθώς περίμεναν την απόφαση του εισαγγελέα για το αν θα συλληφθούν. Τελικά λίγο μετά τις 17:30 αφέθηκαν και οι δύο ελεύθεροι.

Πρόκειται για την οικογένεια- κληρονόμο του Νάστου, ο οποίος είχε στην περιούσια του εκτάσεις σε Ηλιούπολη, Αργυρούπολη και Άλιμο.

Την δεκαετία του ’80 οι εκτάσεις καταχωρήθηκαν ως δημόσιες και μάλιστα σε αρκετές από αυτές χτίστηκαν σχολεία, νηπιαγωγεία και άλλα.

Εδώ και χρόνια έχει ξεκινήσει μια αντιδικία μεταξύ της οικογένειας και των τριών δήμων.

Το βράδυ της Δευτέρας οι τρεις δήμαρχοι έκαναν συγκέντρωση στην πλατεία Φλέμινγκ, στην Ηλιούπολη και ενημέρωσαν τους πολίτες για την πορεία των δικαστικών αγώνων με τους κληρονόμους του Νάστου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε