Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Άλλοι 20 μαθητές είχαν πάρει τα θέματα με SMS!

Άλλοι 20 μαθητές είχαν πάρει τα θέματα με SMS!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 21.05.2011 | 11:53
Πρώτη δημοσίευση: 21.05.2011 | 11:53

Ακόμη 20 μαθητές του συγκεκριμένου φροντιστηρίου είχαν πάρει με SMS τα θέματα των Πανελλαδικών, όπως προκύπτει από την έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η δικογραφιά για τα “σκονάκια” που έστελνε το φροντιστήριο στους μαθητές που έγραφαν “Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μαθηματικά” πηγαίνει τη Δευτέρα στην εισαγγελέα Πρωτοδικών κ. Ελένη Ράϊκου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η δίωξη που πιθανόν θα ασκηθεί θα είναι για ενεργητική και παθητική δωροδοκία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, στο φροντιστήριο του 45χρονου φυσικού, φοιτούν τουλάχιστον 100 μαθητές της Γ΄ Λυκείου. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τουλάχιστον 20 έχουν λάβει μηνύματα από τον φροντιστή με τις λύσεις των θεμάτων.

Οι αστυνομικοί δίνουν παράλληλα και την διάσταση ότι ο φροντιστής είναι υποχρεωμένος να δώσει στους μαθητές του τις λύσεις των θεμάτων με οποιοδήποτε τρόπο, ωστόσο εκείνοι πρέπει να τα δουν μετά το τέλος των εξετάσεων.

Επισημαίνουν επίσης, ότι οι μαθητές που δίνουν εξετάσεις πρέπει να έχουν εκτός αίθουσας τα κινητά τους τηλέφωνα, καθώς βάσει νόμου, όσοι τα έχουν στην κατοχή τους ακόμη και αν δεν έχουν λάβει μηνύματα ή οτιδήποτε άλλο ύποπτο αντιγραφής, η κόλλα τους μηδενίζεται.

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικά στο Newsit ο ιδιοκτήτης του φροντιστηρίου: "Εγώ έστειλα το SMS"

   Διαδώστε αυτό το άρθρο