Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Αλλόκοτος καιρός με 28 βαθμούς θερμοκρασία και μπόρες στα ορεινά

Αλλόκοτος καιρός με 28 βαθμούς θερμοκρασία και μπόρες στα ορεινά

Περίεργος και σήμερα ο καιρός, με διαστήματα συννεφιάς αλλά και μπόρες στα ορεινά ηπειρωτικά το απόγευμα. Τι προβλέπει για το Νewsit o μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην αρχή της ημέρας σε ολόκληρη τη χώρα αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα συνεφιάσει στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν πρόσκαιρες μπόρες κυρίως στα βουνά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε νέα μικρή άνοδο θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 11 εως 26 βαθμούς, στα κεντρικά θα φτάσει τους 27 με 28 βαθμούς και στα νησιά από 15 εως 25 με 26 βαθμούς.

ΑΤΤΙΚΗ
Περιμένουμε αίθριο καιρό και μόνο το μεσημέρι θα εκδηλωθούν νεφώσεις στα βουνά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μεταβλητοί και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 εως 27 με 28 βαθμούς κελσίου.

Την Παρασκευή, το Σάββατο, την Κυριακή αλλά και τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος περιμένουμε άνοδο της θερμοκρασίας ενώ τα φαινόμενα, δηλαδή οι βροχές και οι μπόρες όλο και θα ελαχιστοποιούνται. Ο υδράργυρος μάλιστα την Κυριακή περιμένουμε να αγγίξει τους 30 και τους 31εναν βαθμούς κελσίου, μια ανοδική τάση που θα συνεχιστεί την άλλη εβδομάδα με το θερμόμετρο να φτάνει ακόμη και τους 34 με 35 βαθμούς κελσίου.

“Το καλοκαίρι θα έρθει από την άλλη εβδομάδα” είπε χαρακτηριστικά ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός.

Ακούστε την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού για την Πέμπτη:

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΕ 300 ΠΟΛΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT WEATHER CENTER

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε