Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Ανακαλούνται αυτοκίνητα Mitsubishi και μοτοσυκλέτες BMW

Διαβάστε ποιό μοντέλο Μitsubishi ανακαλείται και ποιές μηχανές BMW.

Ανακαλούνται από την γ.γ. Καταναλωτή αυτοκίνητα 4356 αυτοκίνητα MITSUBISHI MOTORS μοντέλο L200 με κινητήρα 2.5 DiD diesel.

Η ανάκληση αφορά τα οχήματα, παραγωγής έως 21 Ιανουαρίου 2009, στα οποία σε έναν πολύ περιορισμένο αριθμό οχημάτων, στις βίδες συγκράτησης του εμπρόσθιου άνω σφαιρικού συνδέσμου μπορεί να μην έχει γίνει η κατάλληλη σύσφιξη ώστε να αντέξει ένα εξωτερικό χτύπημα. Αυτό ενδέχεται να οδηγήσει στην χαλάρωση της βίδας συγκράτησης και στην αποκόλληση του συνδέσμου.

Οι ιδιοκτήτες θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Επίσημων Συνεργείων MITSUBISHI MOTORS σε όλη την Ελλάδα, για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας ΙΑΣΩΝ Α.Ε.Β.Ε. στο τηλέφωνο 210 3483784 (κα Λιναρδάτου).

Επίσης η εταιρεία BMW HELLAS AE, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, ανακαλεί το εξής πρόγραμμα ανάκλησης μοτοσυκλετών BMW:

1. Ανάκληση 474 μοτοσικλετών, τύπου R1200GS/Adv, με ημερομηνία παραγωγής από Ιανουάριο 2007 έως Οκτώβριο 2009, στα οποία πρέπει να γίνει έλεγχος ασφάλισης της βιδωτής σύνδεσης υποδοχής ρεζερβουάρ, καθώς ενδέχεται να εμφανιστεί λασκάρισμα των μπροστινών βιδωτών συνδέσεων του ρεζερβουάρ.
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί σε παγκόσμιο επίπεδο καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

2
. Ανάκληση 1889 μοτοσικλετών, τύπου R1200 GSADVRSTRT, με ημερομηνία παραγωγής 2006 – 2009, στα οποία πρέπει να γίνει αντικατάσταση του εμπρόσθιου σωλήνα φρένου, καθώς ενδέχεται να εμφανιστεί διαρροή υγρού φρένων.
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί σε παγκόσμιο επίπεδο καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

3. Ανάκληση 274 μοτοσικλετών, τύπου G650X (Country, Challenge & Moto), με ημερομηνία παραγωγής 2006 – 2009, στα οποία πρέπει να γίνει αντικατάσταση της βάσης του ράουλου οδηγού της αλυσίδας, καθώς υπάρχει πιθανότητα θραύσης της βάσης.
Μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί σε παγκόσμιο επίπεδο δύο ατυχήματα χωρίς τραυματισμό, που σχετίζονται με το συγκεκριμένο θέμα.
Η BMW HELLAS AE θα ενημερώσει τους κατόχους των συγκεκριμένων μοτοσικλετών, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το επίσημο δίκτυο εμπόρων της BMW HELLAS AE.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε