Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ανακαλούνται και αυτοκίνητα Suzuki

Ανακαλούνται και αυτοκίνητα Suzuki

Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Suzuki μοντέλο SWIFT 1.3L και Swift 1,5L 3θυρα και 5θυρα

 ανακοίνωσε η εταιρεία Σφακιανάκης A.Ε.Β.E., σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου.

Η ανάκληση αφορά 3.376 οχήματα, με εύρος πλαισίων από TSMMZ***S00500000 έως TSMMZ***S00562418 (μοντέλα με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων) και από TSMMZ***S00100000 έως TSMMZ***S00562418 (μοντέλα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων).

Στα αυτοκίνητα χρειάζεται να ελεγχθεί και πιθανόν να αντικατασταθεί ο σωλήνας καυσίμου, καθώς ενδέχεται να προκληθεί δυσλειτουργία του συστήματος τροφοδοσίας καυσίμου λόγω λανθασμένης θέσης του σωλήνα. Σε εξαιρετικά ακραία περίπτωση, μπορεί να προκληθεί πυρκαγιά λόγω πιθανής διαρροής καυσίμου από τον σωλήνα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής για να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων SUZUKI σε όλη την Ελλάδα, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο όχημά τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την 24ωρη γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ A.Ε.Β.E. στο τηλέφωνο 210 9988168.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε