Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ανακαλύψτε τις εξωτικές Μαλδίβες με την Turkish Airlines

Ανακαλύψτε τις εξωτικές Μαλδίβες με την Turkish Airlines
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 17.09.2012 | 06:22
Πρώτη δημοσίευση: 17.09.2012 | 06:22

Η Turkish Airlines όχι μόνο δεν σταματά να επεκτείνει το παγκόσμιο δίκτυό της, σε περισσότερες από 200 πόλεις, αλλά συνεχίζει παράλληλα να παρέχει και σπουδαίες ευκαιρίες, για να ανακαλύψετε νέους προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Από τις 24 Νοεμβρίου 2012, μπορείτε να ανακαλύψετε τις εξωτικές Μαλδίβες, ταξιδεύοντας με την Turkish Airlines στον Ινδικό Ωκεανό. Τα αεροσκάφη της THY θα σας μεταφέρουν στην πρωτεύουσα αλλά και την πιο πυκνοκατοικημένη πόλη στα νησιά Μαλδίβες, τη Male. Οι Μαλδίβες αποτελούν πολύ σημαντικό τουριστικό πόλο έλξης, ενώ είναι γνωστές για την φυσική τους ομορφιά, με το μπλε του ωκεανού και τις παραλίες με την λευκή άμμο. Γνωρίστε το εξαιρετικό τοπίο και το μοναδικό κλίμα των νησιών με την THY!

Οι πτήσεις της Turkish Airlines στο δρομολόγιο Istanbul-Maldives(MLE)-Istanbul έχουν προγραμματιστεί να εκτελούνται 5 φορές την εβδομάδα. Πιο συγκεκριμένα, οι πτήσεις από την Τουρκία θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή, ενώ οι πτήσεις από την Male θα επιστρέφουν κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή.

   Διαδώστε αυτό το άρθρο