Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ανακοίνωση για όσα αναφέρονται στον Τύπο σε σχέση με τα περιουσιακά στοιχεία των ελλήνων μηχανικών

Ανακοίνωση για όσα αναφέρονται στον Τύπο σε σχέση με τα περιουσιακά στοιχεία των ελλήνων μηχανικών

«Την τελευταία εβδομάδα, δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου αναφέρουν το όνομά μου, σε σχέση με το πορίσματα, για τα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων Μηχανικών.

Διαβεβαιώνω, ότι όσα έχουν γραφτεί είναι εντελώς ανυπόστατα και δεν έχουν καμμιά σχέση με την πραγματικότητα. Με την ευκαιρία, θέλω να αναφερθώ σε συμπεριφορές Συναδέλφων Μηχανικών ενόψει των εκλογών του Τ.Ε.Ε. τον προσεχή Νοέμβριο. Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο Τεχνικός Κόσμος, παραμένει, ακόμη και μέσα στην κρίση, ο μεγαλύτερος στυλοβάτης της Εθνικής Οικονομίας συμμετέχοντας κατά 15% στο ΑΕΠ της χώρας.

Στο βωμό των εκλογών ανακαλύπτονται καθαρά χέρια, που πετούν στην πυρά εκπροσώπους μας σε θεσμικά όργανα. Επικοινωνιακά παιχνίδια που καθοδηγούνται από συγκεκριμένα πρόσωπα, προσπαθούν να ενισχύσουν τα δικά τους πορτραίτα, πιστεύοντας ότι με την τακτική της λάσπης και της αποστασιοποίησης θα κερδίσουν πόντους για το πολιτικοσυνδικαλιστικό τους ανάστημα.

Κάνουν λάθος. Απλά πυροβολούν τα πόδια τους, εκτελούν τις Τεχνικές Εταιρίες, απαξιώνουν τα κάθε είδους περιουσιακά στοιχεία των Μηχανικών και μειώνουν τις αξίες, που διαχρονικά και έξω από τέτοιες πρωτόγνωρες τακτικές για το Τ.Ε.Ε. έχτισαν οι Διοικήσεις και οι Πρόεδροί του, τρεις από τους οποίους έγιναν Υπουργοί σε τρεις διαφορετικές Κυβερνήσεις.
Καταλήγοντας, γνωρίζουν καλά και πρέπει να τονιστεί άλλη μια φορά, ότι οι μικρόψυχες προσωπικές και επικοινωνιακές μεθοδεύσεις τους δεν μας αγγίζουν και δεν μας σταματάνε. Συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και αποφασιστικότητα για την απαλλαγή του ΤΕΕ από τέτοιες συμπεριφορές».

Σπύρος Ζαννιάς

Μέλος Δ.Ε. Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε