Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ανάληψη ευθύνης για τα γκαζάκια στην εταιρεία συντήρησης ελικοπτέρων της ΕΛ.ΑΣ.

Με επιστολή τους τα μέλη της οργανωσης “Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο- Αποκλίνουσες συμπεριφορές για τη διάδοση του επαναστατικού τερρορισμού- Πυρήνας Αναρχικής δράση” αναλαμβάνουν την ευθύνη για τον εμπρησμό στην εταιρία πρίν απο λίγες ημέρες και δηλώνουν πως ετοιμάζονται για επόμενα χτυπήματα.

Στην προκήρυξή τους που δημοσίευσαν σε ιστοσελίδα, αναφέρουν οτι “Χάρη στα ελικόπτερα η αστυνομία είναι σε θέση να αποκτά τον απόλυτο έλεγχο παρακολουθώντας όλες τις κινήσεις που την ενδιαφέρουν χωρίς να μπορεί να προσβληθεί. Από τον έλεγχο των πορειών και τον συντονισμό των δυνάμεων εδάφους ανάλογα με τις κινήσεις των διαδηλωτών, την έρευνα για τον εντοπισμό κάποιου “δράστη” που τους ενδιαφέρει πολύ, την ενημέρωση των περιπολικών κατά την καταδίωξη κάποιου οχήματος, έως και την δημιουργία εντυπώσεων κατά την άφιξη κάποιου πολιτικού προσώπου διεθνούς εμβέλειας. Τα ελικόπτερα έχουν αδιαμφισβήτητα αποδειχτεί ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο στο οπλοστάσιο του αντιπάλου”.

Οπως αναφέρουν απο καιρό είχαν βάλει “στο στόχαστρο την εταιρία “Eurocopter”, που μέσω της θυγατρικής της “Aeroservices”, έχει αναλάβει τον τομέα των ελικοπτέρων στρατού και αστυνομίας του ελληνικού κράτους.
Οπότε καταστρώσαμε σχέδιο σαμποτάζ και το φέραμε εις πέρας: Διαρρήξαμε την πόρτα των γραφείων της εν λόγω εταιρίας σε κτήριο που στεγάζει εταιρίες στο Χαλάνδρι, και πυροδοτήσαμε ισχυρό εμπρηστικό μηχανισμό. Απ’ ότι καταλάβαμε, η επίθεση ήταν πλήρως επιτυχής εφόσον καταστράφηκε ολοσχερώς η συγκεκριμένη υποδομή”.

Δηλώνουν επίσης πως παραμένουν “ετοιμοπόλεμοι για να μοιράσουμε απλόχερα με την σειρά μας την καταστροφή που δεχόμαστε πάνω στις ζωές μας από τον πολιτισμό της καπιταλιστικής κοινωνίας. Με βηματισμό πολεμικό ετοιμάζουμε τα επόμενα χτυπήματα μας. Με επιμονή και τόλμη εφορμούμε για να τους τσακίσουμε”.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε