Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Αναλυτικά ο καιρός του Δεκαπενταύγουστου

Μετά τις βροχές, τις μπόρες και τις ισχυρές καταιγίδες, την πτώση της θερμοκρασίας και το ισχυρό μελτέμι ο καιρός μέρα με την ημέρα θα παρουσιάζει σχετική βελτίωση.

ΣΗΜΕΡΑ
Αίθριος θα είναι ο ουρανός σε ολόκληρη τη χώρα. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ το βράδυ όμως θα γυρίσουν σε βορειοδυτικούς έως 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Οι θερμοκρασία από 14 εώς 30 βαθμούς στη βόρειο Ελλάδα, 20 έως 31 βαθμούς στα κεντρικά και 23 έως 31εναν βαθμούς στα νησιά.

ΑΤΤΙΚΗ
Γενικά αίθριος θα είναι ο ουρανός ενώ οι βοριάδες θα πνέουν 4 με 5 μποφόρ και στον Ευβοϊκο κόλπο 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 21εναν έως 32 βαθμούς κελσίου.

Ακούστε τι προβλέπει για το NewsIt o Τάσος Αρνιακός:

ΣΑΒΒΑΤΟ
Γενικά αίθριος θα είναι ο ουρανός αρχικά σε ολόκληρη τη χώρα αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ, στο Αιγαίο το μελτεμάκι ακόμη και 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή θα κυμανθεί στη βόρειο Ελλάδα από 14 εως 31εναν βαθμούς κελσίου, στα κεντρικά από 21εναν εως 32 βαθμούς και στα νησιά από 23 εώς 33 βαθμούς.

ΑΤΤΙΚΗ
Γενικά αίθριος θα ειναι ο ουρανός. Το βοριαδάκι 4 με 5 μποφόρ αλλά στον Ευβοϊκό έως 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί απο 21εναν έως 33 βαθμούς κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ
Γενικά αίθριος θα είναι ο ουρανός αλλά το απόγευμα πάλι στα ηπειρωτικά θα συννεφιάσει και ενδεχομένως να έχουμε για λίγο κάποιες μπόρες στα βουνά. Οι άνεμοι θα πνέουν απο βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 εώς 31εναν στη βόρειο Ελλάδα, από 21εναν έως 33 βαθμούς στα κεντρικά και από 23 εώς 34 βαθμούς στα νησιά.

ΑΤΤΙΚΗ
Γενικά αίθριος θα είναι ο ουρανός αλλά δεν αποκλείεται το μεσημέρι να συννεφιάσει στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν 4 με 5 μποφόρ βοριάδες και στον Ευβοϊκο τοπικά έως 6. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21εναν έως 34 βαθμούς κελσίου.

Ακούστε τι προβλέπει για το NewsIt o Τάσος Αρνιακός:

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ
Γενικά αίθριος θα είναι ο ουρανός σε ολοκληρη τη χώρα και μόνο στα ηπειρωτικά το μεσημέρι θα συννεφιάσει οπότε δεν αποκλείεται στα βουνά να έχουμε κάποιες μπόρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις κυρίως στο Αιγαίο 4 με 6 μποφόρ ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν 2 με 4 μποφόρ μεταβλητοί. Ο υδράργυρος σε άνοδο κυρίως στα δυτικά και βόρεια, θα κυμανθεί από 16 εώς 32 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, από 21εναν έως 34 βαθμούς στα κεντρικά και από 23 έως 33 βαθμούςστα νησιά.

ΑΤΤΙΚΗ
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με λίγα σύννεφα ενδεχομένως το μεσημέρι στα βόρεια κυρίως του νομού και στα βουνά. Οι άνεμοι βοριάδες 4 με 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21εναν έως 34 βαθμούς κελσίου.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ
– Στην Τήνο, την Άνδρο και την Πάρο με τις Παναγίες τους θα έχουμε αίθριο καιρό με θερμοκρασία από 23 έως 30 βαθμούς κελσίου και το μελτέμι μέχρι 6 μποφόρ.
– Στην Παναγία του Σουμελά στη Βέροια ο ουρανός αρχικά θα είναι αίθριος αλλά το μεσημέρι θα συννεφιάσει και δεν αποκλείεται να ρίξει κάποια μπόρα το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 16 έως 25 βαθμούς.
– Στο Αγιον Όρος με το Αξιον Εστί περιμένουμε συννεφιά το μεσημέρι και η θερμοκρασία από 18 έως 32 βαθμούς.
– Στα Μετέωρα με την Καλαμπάκα περιμένουμε λίγα σύννεφα το μεσημέρι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς κελσίου.
– Στο Αίγιο με την Παναγία την Τρυπητή περιμένουμε αίθριο καιρό με τη θερμοκρασία από 20 έως 33 βαθμούς κελσίου.
– Στον Προυσσό στην Ευρυτανία περιμένουμε λίγα σύννεφα το μεσημέρι και δεν αποκλείεται να ρίξει κάποια μπορα το απόγευμα ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς κελσίου.
– Στη Λευκάδα με το μοναστήρι της Παναγιάς περιμένουμε αίθριο καιρό και τη θερμοκρασία από 20 έως 34 βαθμούς κελσίου.
– Στο Πήλιο περιμενουμε λίγα σύννεφα το μεσημέρι στα ψηλά χωριά κυρίως και τη θερμοκρασία από 20 εως 32 βαθμούς.
– Στην Κάρπαθο αίθριος ο ουρανός με θερμοκρασία απο 25 εώς 33 βαθμούς.
– Στη Χίο και τη Μυτιλήνη περιμένουμε αίθριο ουρανό και θερμοκρασία απο 22 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Ακούστε τι προβλέπει για το NewsIt o Τάσος Αρνιακός:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ NEWSIT WEATHERCENTER

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακυρώσεις δρομολογίων λόγω των θυελλωδών ανέμων – Φθινοπωρινές θερμοκρασίες παντού

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε