Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Αναπλάσεις και παρεμβάσεις για την αναβάθμιση της Δυτικής Αθήνας

Αναφερόμενη στην πλατεία Αγίου Στυλιανού, υπογράμμισε ότι θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των κατοίκων.

Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Αγίου Στυλιανού στο Δήμο Ζεφυρίου, με την προκήρυξη αρχιτεκτονικού διαγωνισμού και απαλλοτριώνονται χώροι στο Καματερό και τους Αγίους Αναργύρους, στο πλαίσιο της αναβάθμισης της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Αθήνας. Αυτά ανακοίνωσε η υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη σε ανοιχτή συζήτηση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Οκτωβρίου στο Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού Αγίων Αναργύρων.

«Έχουμε όραμα, γνώση και ευαισθησία και για μας η Δυτική Αθήνα αποτελεί προτεραιότητα και όχι υποδοχέα εξυπηρέτησης των αναγκών της υπόλοιπης πόλης», τόνισε η Τ. Μπιρμπίλη.

Αναφερόμενη στην πλατεία Αγίου Στυλιανού, υπογράμμισε ότι θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των κατοίκων και χρηστών της πλατείας.

Πρόσθεσε στη συνέχεια ότι έχουν επιλεγεί οι πρώτοι χώροι οι οποίοι θα απαλλοτριωθούν ώστε να διαμορφωθούν σύμφωνα με τις υπάρχουσες ανάγκες.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε