Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Αναστολή των κινητοποιήσεων στο Μετρό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η εξομάλυνση στις σχέσεις υπουργείου Μεταφορών και εργαζομένων στα ΜΜΜ είχε διαφανεί από την Πέμπτη. Επιβεβαιώθηκε την Παρασκευή, όταν ανεστάλησαν οι 24ωρες απεργίες στο Μετρό.

Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να αναστείλουν προσωρινά τις επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες που είχαν εξαγγείλει. Η απόφαση αναστολής των κινητοποιήσεων στο Μετρό θα ισχύσει για όσο χρόνο διαρκέσει ο δημόσιος διάλογος για το νομοσχέδιο που αφορά στις αστικές συγκοινωνίες.

Στην ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι στο Μετρό τονίζουν ότι με την απόφασή τους να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους αποδεικνύουν εμπράκτως ότι δεν ευθύνονται οι ίδιοι για την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού.

Υπενθυμίζουν επίσης ότι ο διάλογος δεν αφορά μόνο στο νομοσχέδιο που καταθέτει το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, αλλά και σε μια σειρά από ζητήματα για τα οποία παλεύουν τους τελευταίους 10 μήνες.

Διευκρινίζουν τέλος, ότι σε περίπτωση που ο διάλογος αποβεί άκαρπος ισχύει η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης για κινητοποιήσεις και θα βρίσκονται σε ετοιμότητα για την υλοποίησή τους.

Διαβάστε επίσης
Κανονικά λειτουργούν σήμερα τα Μέσα Μεταφοράς

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε