Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ανατράπηκε λεωφορείο των ΚΤΕΛ – Τραυματίστηκαν επιβάτες

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕΝΤΡΑ
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕΝΤΡΑ

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Λαμίας με 45 επιβάτες, που εκτελούσε το δρομολόγιο Λαμία – Αθήνα ανετράπη και επιβάτες τραυματίστηκαν.

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας, που ξεκίνησε από τη Λαμία στις 2:15 μ.μ. με προορισμό την Αθήνα, είχε ατύχημα κοντά στο χωριό Δαμάστα της Λαμίας, λόγω της στενότητας του δρόμου ευτυχώς χωρίς να θρηνήσουμε θύματα.

Το λεωφορείο για να αποφύγει το μπλόκο των αγροτών στην Αλαμάνα, ξεκίνησε μέσω του χωριού Δαμάστα να βγει στον Εθνικό δρόμο μετά το μπλόκο.

Εκεί, διασταυρώθηκε με φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο έρχονταν από την αντίθετη κατεύθυνση, κατευθυνόμενο προς Λαμία και μετά από ελαφρά σύγκρουση στα πλάγια, το λεωφορείο ανατράπηκε και βρέθηκε στο διπλανό χωράφι, με αποτέλεσμα να υπάρξουν μικροτραυματισμοί μεταξύ των επιβατών.

Οι επιβάτες άμεσα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Νοσοκομείο Λαμίας, ευτυχώς οι περισσότεροι μικροκατάγματα και εκδορές, και όπως αναφέρουν στο NewsIt.gr οι γιατροί του νοσοκομείου, μόνο 2 επιβάτες έχουν σοβαρότερα τραύματα, δεν διατρέχει όμως κίνδυνο η ζωή τους. 

Ωστόσο, αποτέλεσμα του γεγονότος ήταν να κλείσει για ώρα η μοναδική διέξοδος για την Αθήνα, στο ύψος της Λαμίας, με αποτέλεσμα να μπλοκαριστούν για ώρα εκατοντάδες αυτοκίνητα. 

Για το λόγο αυτό, οι αγρότες, όπως είπε στο NewsIt.gr o Δημήτρης Δεληγιάννης αγρότης στο μπλόκο της Αλαμάνας, αποφάσισαν ν’ ανοίξουν προσωρινά τον Εθνικό δρόμο για να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν τα ασθενοφόρα και τα μπλοκαρισμένα αυτοκίνητα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε