Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ανατροπή! Η Άντζυ Σαμίου άλλαξε γνώμη και ξαναστηρίζει ΣΥΡΙΖΑ

ΦΩΤΟ FACEBOOK/ Angie Samiou
ΦΩΤΟ FACEBOOK/ Angie Samiou

Πάνε μόλις επτά μήνες από τότε που η γνωστή τραγουδίστρια και θερμότατη μέχρι τότε υποστηρίκτρια του Αλέξη Τσίπρα, ήρε την εμπιστοσύνη της στον πρωθυπουργό δηλώντας σε ένα συναισθηματικά φορτισμένο κείμενο “Όνειρο ήταν και πάει….. σαν προδομένος έρωτας που σε αφήνει με την πίκρα και τη θλίψη, και κατόπιν με την οργή της ψεύτικης υπόσχεσης”.

Ο πανδαμάτωρ χρόνος όμως έκανε τη δουλειά του και η Άντζυ Σαμίου αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του, αναρτώντας το παρακάτω κείμενο:

“Ποποποπο συναισθηματική φόρτιση που είχα εκείνη τη στιγμή που το έγραφα! Χαρακτηριστικό του Έλληνα βλέπεις, γιατί να αποτελώ εξαίρεση; Μετά το συναίσθημα όμως έρχεται η λογική κι έτσι χωρίς να αναιρώ αυτά που ένιωσα και είπα εκείνη την εποχή, σήμερα χειροκροτώ όχι τις υποσχέσεις, αλλά τις μεταρρυθμίσεις! Όχι τα χαμόγελα, αλλά τη σκληρή δουλειά και τις αλλαγές έστω κι αν δεν βολεύουν εμένα….. Άλλωστε απαιτούνται θυσίες και είναι και δική μου ευθύνη να ρυθμίσω τις ανάγκες μου σύμφωνα με τις δυνατότητες μου…. οδυνηρό, αλλά αναγκαίο! Μη τα πολυλογούμε, όσο βλέπω λαμόγια να πληρώνουν και να δίνουν εξηγήσεις σε εξεταστικές, και καταθέσεις κλεφταράδων να δεσμεύονται,πάλι Τσίπρα θα ψηφίσω δαγκωτό! Κι όταν βλέπω τα στραβά, πάλι θα τα λέω, γιατί αυτό διαφοροποιεί τον πολίτη από το κομματόσκυλο!”

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε