Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Bροχή 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ανεστάλη η απεργία των σιδηροδρομικών

Ανεστάλη η απεργία των σιδηροδρομικών
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 26.06.2010 | 12:22
Πρώτη δημοσίευση: 26.06.2010 | 12:02

Νέα κινητοποίηση θα κηρύξουν την ημέρα της ανακοίνωσης των μέτρων για την εξυγίανση του ΟΣΕ. Θα συμμετέχουν ωστόσο, στην απεργία της ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ, στην Τρίτη.

Αναστέλλεται η απεργία που είχε εξαγγείλει για την προσεχή Τετάρτη, 30 Ιουνίου η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών. Οι εργαζόμενοι θα θα συμμετάσχουν στην Πανελλαδική κινητοποίηση που εξήγγειλαν για την Τρίτη, 29 Ιουνίου, οι ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στις ρυθμίσεις για το ασφαλιστικό και τα εργασιακά.

Σε ανακοίνωσή της η ομοσπονδία επισημαίνει ότι εκτός από την απεργία της Τρίτης, η Ομοσπονδία θα κηρύξει και νέα κινητοποίηση την ημέρα ανακοίνωσης των μέτρων του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για το πρόγραμμα εξυγίανσης και αναδιοργάνωσης του ΟΣΕ.

Η ομοσπονδία αναφέρει οτι είναι κατηγορηματικά αντίθετη με τα σχέδια ιδιωτικοποίησης του ΟΣΕ και του κλεισίματος των 2/3 του δικτύου που σχεδιάζει η κυβέρνηση και τάσσεται υπέρ ενός ενιαίου, δημόσιου, εκσυγχρονισμένου και εξυγιασμένου σιδηροδρόμου, στην υπηρεσία της κοινωνίας και των πολιτών.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο