Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους οι διοικητικοί δικαστές

Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους οι διοικητικοί δικαστές
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 10.12.2012 | 19:01
Πρώτη δημοσίευση: 10.12.2012 | 18:59

Κατά την έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών αποφασίστηκε «η διακοπή της αυτεπάγγελτης αναβολής της συζήτησης όλων των υποθέσεων» και η συζήτηση «των εγγεγραμμένων υποθέσεων στο πινάκιο, κατά προτεραιότητα σε ποσοστό που δεν θα ξεπερνά το 50%».

Ακόμη, η Ένωση «άναψε το πράσινο φως» για τη δημοσίευση των δικαστικών υποθέσεων, όπως και τη συμμετοχή των δικαστών σε διοικητικής φύσεως εργασίες.

Η Ένωση Διοικητικών Δικαστών αποφάσισε επίσης σε συνεργασία με τις άλλες Ενώσεις να συνεργαστεί για τη σύνταξη αγωγών, οι οποίες θα κατατεθούν στο Μισθοδικείο για «την αποκατάσταση των μισθολογικών και φορολογικών αδικιών σε βάρος των δικαστικών λειτουργών».

Τέλος, στις 21 Ιανουαρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί νέα έκτακτη Γενική Συνέλευση των διοικητικών δικαστών για να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Υπενθυμίζεται, ότι οι κινητοποιήσεις των διοικητικών δικαστών ξεκίνησαν στις 17 Σεπτεμβρίου 2012, ενώ οι δικαστές της Ποινικής και Πολιτικής Δικαιοσύνης συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι 19 Ιανουαρίου 2013.
 

Διαβάστε

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι δικαστές μέχρι τις 19 Ιανουαρίου

    Διαδώστε αυτό το άρθρο