Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ανεβαίνει η θερμοκρασία, αλλά οι βροχές… μένουν

Ανεβαίνει η θερμοκρασία, αλλά οι βροχές… μένουν

Ανεβαίνει το θερμόμετρο από σήμερα ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες το απόγευμα στα βόρεια ορεινα.

Πιο αναλυτικά:

Για τη Δευτέρα, στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά της Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 06 έως 24 βαθμούς.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα, οι οποίες από το βράδυ θα πυκνώσουν και τη νύχτα θα βρέξει. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνμεοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί μέχρι 4 οι οποίοι από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς 3 με 5 μποφόρ με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 10 έως 24 βαθμούς.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στέρεα, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθρθιος καιρός και μόνο τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και από το μεσημέρι στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 07 έως 25 και κατά τόπους 26 βαθμούς Κελσιου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι καλός αίθριος με αραιές νεφώσεις από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και από το βράδυ νότιων διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 13 έως 24 βαθμούς.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 12 έως 24 βαθμούς κελσιου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές καθώς και τις βραδινές ώρες. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά το μεσημέρι – απόγευμα.
Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 09 έως 23 βαθμούς Κελσιου.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού στη σελίδα του newsit

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε