Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 26 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ανησυχία του εμπορικού κόσμου από την απεργία των φορτηγών

Χρήστος Μαζάνης |
Ανησυχία του εμπορικού κόσμου από την απεργία των φορτηγών
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 15.09.2010 | 22:18
Πρώτη δημοσίευση: 15.09.2010 | 21:21

Κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου οι αντιπρόσωποι των βιομηχανικών επιμελητηρίων, βλέποντας την σύγκρουση κυβέρνησης με τους οδηγούς των φορτηγών να μην οδηγείται σύντομα σε λύση.

Ο Κωσταντίνος Μίχαλος, πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, μιλώντας στο Newsit αναφέρει πως αν η απεργία συνεχιστεί θα αρχίσουν να εμφανίζονται τα πρώτα προβλήματα και στην αγορά.
 
"Σίγουρα οι εταιρείες θα απαιτούν παραδώσεις των εμπορευμάτων στον χρόνο τους με αποτέλεσμα να μην μπορούν να παράξουν προϊόν'' επισημαίνει.''Αυτό σημαίνει άμεσα μείωση του τζίρου, σε μια περίοδο που μπορεί να αποβεί καταστροφικό για έναν επιχειρηματία'' τονίζει χαρακτηριστικά.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η βόρεια Ελλάδα. '' Super market, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και βιομηχανίες παραγωγής, απειλούνται άμεσα'' λέει στο Newsit ο Δημήτρης Μπακατσέλος, πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

"Πρέπει να δοθεί μια λύση γρήγορα διότι αν συνεχιστεί για δύο μέρες ακόμα θα αρχίσουν τα δύσκολα για τον εμπορικό κόσμο'' τονίζει χαρακτηριστικά.

Χρήστος Μαζάνης


   Διαδώστε αυτό το άρθρο