Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ανοίγει σήμερα προσωρινά η Νομική Σχολή

Ανοίγει σήμερα προσωρινά η Νομική Σχολή
Νομική Σχολή Αθηνών ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 09.12.2009 | 07:23
Πρώτη δημοσίευση: 08.12.2009 | 22:23

Μόνο με φοιτητική ταυτότητα η είσοδος στη σχολή "για τον αποκλεισμό εξωπανεπιστημιακών στοιχείων"

Aνοίγει σήμερα προσωρινά, η Νομική Σχολή Αθηνών, σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου της Θεοδ. Φορτσάκη, ύστερα από τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολής. 

Μετά τη συνεδρίαση το Συμβούλιο εκδήλωσε τον αποτροπιασμό του για τη δολοφονική απόπειρα κατά της ζωής του Πρύτανη κ. Χρ. Κίττα, στον οποίο και συμπαρίσταται πλήρως. 

Επίσης, το Συμβούλιο ζητά: 
α) να απομακρυνθούν αμέσως από το κτήριο της Νομικής Σχολής ο ραδιοφωνικός σταθμός καθώς και όλες οι άλλες αυθαίρετες εγκαταστάσεις και να αποδοθεί το κτήριο ελεύθερο από την παρεμβολή κάθε εξωπανεπιστημιακού στοιχείου.
 β) να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα ώστε να αποτρέπεται η αυθαίρετη είσοδος στο κτήριο εξωπανεπιστημιακών στοιχείων.
γ) να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε στους χώρους της Σχολής να μην λαμβάνουν χώρα εκδηλώσεις για τις οποίες δεν έχει χορηγηθεί άδεια από την Πρυτανεία ή την Κοσμητεία.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο θεωρεί ότι υπό τις παρούσες συνθήκες η διεξαγωγή της διδασκαλίας δεν μπορεί να λάβει χώρα ομαλά. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη τον κίνδυνο της απώλειας του εξαμήνου, αποφασίζει την επαναλειτουργία της Σχολής από αύριο προσωρινά. Θα εκτιμήσει όμως εκ νέου την κατάσταση μέσα σε εύλογη χρονική προθεσμία, οπότε και θα λάβει τα επιβαλλόμενα αναγκαία μέτρα".


   Διαδώστε αυτό το άρθρο