Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Άνοιξαν τα Τέμπη για τα τρένα

Άνοιξαν τα Τέμπη για τα τρένα
Τρένο ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 06.01.2010 | 07:30
Πρώτη δημοσίευση: 05.01.2010 | 20:52

Κακόγουστη φάρσα αποδείχτηκε τελικά η προειδοποίηση που απηύθυναν άγνωστοι με τηλεφώνημα σε αθηναϊκή εφημερίδα, για τοποθέτηση βόμβας, σε μια από τις σιδηροδρομικές σήραγγες των Τεμπών.

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει προειδοποιητικό τηλεφώνημα που έγινε σε αθηναϊκή εφημερίδα από αγνώστους, για τοποθέτηση βόμβας στη σήραγγα των Τεμπών από όπου διέρχεται το τρένο.
 
Το τηλεφώνημα έγινε αργά το απόγευμα και αμέσως κινητοποιήθηκε κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ., το οποίο έχει σπεύσει επιτόπου προκειμένου να διαπιστώσει τη σοβαρότητα της καταγγελίας και να προβεί στις ανάλογες ενέργειες. 

Στο μεταξύ, σε μεγάλη ταλαιπωρία υποβλήθηκαν εκατοντάδες επιβάτες οι οποίοι επέλεξαν το τρένο για να ταξιδέψουν, καθώς ήταν σταματημένες τρεις αμαξοστοιχίες προερχόμενες από Θεσσαλονίκη –στο Λιτόχωρο, στους Πόρους και στη Ραψάνη– και ένα τρένο καθηλωμένο στη Λάρισα, το οποίο κατευθυνόταν προς τη Θεσσαλονίκη. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κίνηση με τις αμαξοστοιχίες είναι ιδιαίτερα αυξημένη αυτή την εποχή, καθώς λόγω του κλεισίματος των Τεμπών πολλοί είναι εκείνοι που προτιμούν το τρένο για τη διαδρομή Αθήνα - Θεσσαλονίκη. 
   Διαδώστε αυτό το άρθρο