Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ανοιξαν τα διόδια σε Αφίδνες και Ελευσίνα οι ταξιτζήδες – Κατέλαβαν τα εκδοτήρια σε Αχιλλειο και Παλαιό Φρούριο στην Κέρκυρα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ (EUROKINISSI)

 Ετοιμάζονται σε όλη την Ελλάδα για την αυριανή κινητοποίηση έξω απο τη Βουλή.

Νωρίτερα οι ιδιοκτήτες ταξί σήκωσαν τις μπάρες στα διοδια Αφιδνών και Ελευσίνας και επέτρεπαν την ελεύθερη διέλευση των διερχόμενων οδηγών.

Στην Κέρκυρα έχουν καταλάβει τα εκδοτήρια των εισιτηρίων στο Αχιλλειο και στο Παλαιο Φρούριο.

Στο Ηράκλειο της Κρήτης κατέλαβαν τις εφορίες ενώ παρόμοιας μορφής κινητοποιήσεις είχαμε σε όλη την Ελλάδα.

Οι ιδιοκτήτες ταξί ετοιμάζονται για την μεγάλη συγέντρωση έξω από τη Βουλή, αύριο Τρίτη, την ώρα της συνεδρίασης του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ κατά την οποία ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννης Ραγκούσης, θα ενημερώσει τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος για την απελευθέρωση του επαγγέλματος των ιδιοκτητών ταξί, προγραμματίζουν οι αυτοκινητιστές.

Απόφασή τους είναι η συνέχιση των κινητοποιήσεων, αλλά με πιο διακριτικό τρόπο, προκειμένου να αποφευχθούν ενέργειες, όπως κλείσιμο δρόμων, λιμανιών και αεροδρομίων, για δύο βασικούς λόγους: Πρώτον, για να μη στοιχειοθετηθούν αδικήματα εναντίον τους, όπως η παρακώλυση συγκοινωνιών, μετά και τη σχετική ρητή εντολή του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και δεύτερον, για να μην έρθουν σε σύγκρουση με άλλες επαγγελματικές ομάδες, κυρίως στον τομέα του τουρισμού.

Από την πλευρά του ο υπουργός Γ. Ραγκούσης σε άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα», καλεί τους αυτοκινητιστές να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους και να προσέλθουν σε διάλογο.

Διαβάστε επίσης

Την Τρίτη έξω από την Βουλή οι ταξιτζήδες

Μοιράζουν λουλούδια και σηκώνουν μπάρες σήμερα οι ταξιτζήδες

Χαλκίδα: Με αυγά και ντομάτες ”υποδέχτηκαν” τους Πασοκτζήδες οι ταξιτζήδες!

Συλλήψεις και αυτόφωρο για τους οδηγούς ταξί – 59 δικογραφίες και 600 οδηγοί στο στόχαστρο

Θέλουν να δουν τον πρωθυπουργό οι ταξιτζήδες

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε