Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ανοιξε η Σταδίου – Ολοκληρώθηκε η μαθητική διαμαρτυρία

Ανοιξε η Σταδίου – Ολοκληρώθηκε η μαθητική διαμαρτυρία

Mαθητές, γονείς και δάσκαλοι σχολείων της ανατολικής Αττικής αλλά και μουσικών και ειδικών σχολείων όλου του νομού συγκεντρώθηκαν έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών διαμαρτυρομένοι για το πρόβλημα της μεταφοράς των παιδιών.

Το πρόβλημα είναι γνωστό εδώ και καιρό αλλά δυστυχώς ακόμη δεν έχει επιλυθεί. Παρόμοια διαμαρτυρια είχε γίνει στις 2 Οκτωβρίου 2012. (διαβάστε εδώ τη σχετική είδηση).

Στα  μουσικά σχολεία και τα ειδικά σχολεία η κατάσταση είναι απελπιστική.

Οι μαθητές, οι γονείς και εκπαιδευτικοί των σχολείων της ανατολικής Αττικής και των μουσικών και ειδικών σχολείων  βγήκαν στο δρόμο καθώς όπως λένε το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών απειλεί την ίδια την ύπαρξη των σχολείων.

Αντιπροσωπεία των διαδηλωτών έγινε δεκτή από τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Χαράλαμπο Αθανασίου ο οποίος είπε οτι κατανοεί το πρόβλημα αλλά δεν έδωσε απαντήσεις για την επίλυση του θέματος. Ωστόσο επειδή απουσίαζε ο Υπουργός είπε θα προγραμματιστεί νέα συνάντηση για την επόμενη εβδομάδα.

Τη διαμαρτυρία διοργανώσε η Ανωτάτη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδα. Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί έδωσαν νέο ραντεβού στο δρόμο για την ερχόμενη Τρίτη, 23 Οκτωβρίου στις 11.00 το πρωϊ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μουσική διαμαρτυρία μαθητών στο Σύνταγμα – ΒΙΝΤΕΟ

Σταματούν από αύριο τα τουριστικά λεωφορεία τη μεταφορά μαθητών

Ξάνθη: Στους δρόμους ξανά γονείς και μαθητές – ΒΙΝΤΕΟ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε