Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ανοιξιάτικο το τριήμερο της 25ης Μαρτίου!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Όπως προέβλεψε στο Newsit  o μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός, το τριήμερο της 25ης Μαρτίου θα είναι ανοιξιάτικο με υψηλές θερμοκρασίες.

Με σκοτσέζικο ντους θα μοιάζει αυτή η τέταρτη εβδομάδα του Μάρτη αφού μετά από έναν παγωμένο Φλεβαριάτικο χειμώνα που ζούμε αυτές τις μέρες, από την Πέμπτη και μετά θα βρεθούμε ξαφνικά σε συνθήκες θαλπωρής του Απριλο- Μάη. Πιο αναλυτικά:

Σήμερα Τετάρτη
Δεν προβλέπεται σημαντική μεταβολή του καιρού στη χώρα με τους βοριάδες να επιμένουν μέχρι 8 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα παραμείνει σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Αύριο Πέμπτη
Θα είναι μια μέρα καλύτερη, με τους ισχυρούς ανέμους να πνέουν μόνο στα νοτιανατολικά του Αιγαίου, στη Ρόδο και το Καρπάθιο και μάλιστα το απόγευμα θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Παρασκευή 25η Μαρτίου και το Σάββατο
Προβλέπεται ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα και καλοκαιρία, με την άνοδο του υδραργύρου να είναι αισθητή. Οι βοριάδες θα έχουν εξασθενήσει και σιγά – σιγά θα γυρίσουν Δυτικοί που δε φαίνεται να ξεπερνούν τα 6 μποφόρ και μάλιστα στα νοτιότερα πελάγη.

Κυριακή
Προβλέπεται ζεστός καιρός με αραιή συννεφιά που κατά τόπους θα είναι πιο πυκνή. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα στα Δυτικά και Βόρεια να έχουμε καποιες βροχές αλλά ανοιξιάτικες.

Στην Αττική

Πάρομοια εναλλαγή θα ακολουθήσει ο καιρός καθώς από τις συννεφιές και τις μικρές πιθανότητες για χιονόνερο κυρίως στα Ανατολικά και Βόρεια του νομού και τους ανέμους σήμερα να φτάνουν τα 6 με 8 μποφόρ και πρόσκαιρα στα Ανατολικά τα 9, ενώ ο υδράργυρος θα φτάσει τους 6 με 13 βαθμούς.
Τις επόμενες ημέρες θα εξασθενήσουν οι ανεμοι και προβλέπεται σταδιακή αύξηση του υδραργύρου 1 με 2 βαθμούς κάθε ημέρα για να φτάσουμε στο Σαββατοκύριακο όπου ο υδράργυρος θα φτάσει τους 20 βαθμούς.

Ακούστε την αναλυτική πρόβλεψη του Τάσου Αρνιακού…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ NEWSIT WEATHER CENTER

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε