Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ανοιξιάτικος ο καιρός και την Κυριακή

Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα.Το θερμόμετρο στην κεντρική Ελλάδα θα φτάσει τους 20 βαθμούς. Διαβάστε αναλυτικά.

Σε Μακεδονία και Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Απο το μεσημέρι στη δυτικη και βαθμιαία στην κεντρική Μακεδονία αναμένονται ιαραιές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν μέχρι 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα τοπικά θα πυκνώσουν. Οι ανεμοι θα πνέουν 3 με 5 και ανοιχτά στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 0 έως 19 βαθμούς Κελσίου αλλά στην Ηπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος αλλά απο το μεσημέρι θα αναπτυχθούν βαθμιαία αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον -01 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αρχικά καλός και απο το μεσημέρι θα υπάρχει λίγη συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν 3 τοπικά 4 μποφόρ και το θερμόμετρο δεν θα ξεπεράσει τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι καλός με ανέμους έως 4 μποφόρ και θερμοκρασία στους 16.

Στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη αναμένεται καλος καιρός με αραιές νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα φτάσει στην Αθήνα τους19 βαθμούς και στη Θεσσαλονίκη τους 16.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε