Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Αντίστροφη μέτρηση για τον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”

Αντίστροφη μέτρηση για τον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”

Ξεχωριστά συναισθήματα και μοναδική λάμψη πλημμύρισαν την Αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» της ΔΕΘ – HELEXPO στην ετήσια εκδήλωση της Ημέρας του Μαραθωνίου, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου, κατά την οποία στην πρώτη ενότητα έγινε η Επίσημη Παρουσίαση των δύο κύριων χορηγών του επερχόμενου Stoiximan.gr 12ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» της Κυριακής 2 Απριλίου και κατά τη δεύτερη η τίμηση των συντελεστών των δύο πολύ επιτυχημένων διοργανώσεων του 2016, αυτής του ΝΝ 11ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και του Protergia 5ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης.

Η βραδιά ξεκίνησε με την εντυπωσιακή Επίσημη Παρουσίαση του Ονομαστικού Χορηγού της φετινής διοργάνωσης, Stoiximan.gr, καθώς και του Μεγάλου Χορηγού, WIND, αμέσως μετά τους χαιρετισμούς του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή της ΔΕΘ – HELEXPO, κ. Αλέξανδρου Τσαξιρλή, του Γενικού Γραμματέα του ΜΕΑΣ Τρίτων και της Ο.Ε. κ. Γιάννη Ποδιώτη, το μήνυμα που απέστειλε η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, κυρία Βούλα Πατουλίδου, αλλά και τις ευχαριστίες που απεύθυναν ο Γενικός Διευθυντής κ. Δρόσος Χριστόπουλος και η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της διοργάνωσης, κα Φανή Χαλκιά.

Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Stoiximan.gr, ο οποίος θα στηρίξει ως Ονομαστικός Χορηγός τον Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» για τα προσεχή δύο χρόνια, κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι χαρά μας να συμμετέχουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας και δεύτερο μεγαλύτερο της χώρας, μετά τον Μαραθώνιο της Αθήνας. Φέτος θα βρεθούμε στη Θεσσαλονίκη ως Ονομαστικός Χορηγός και μέσα από κοινωνικές δράσεις, που θα ανακοινωθούν προσεχώς, θα στηρίξουμε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Η επιτυχία του αγώνα είναι δεδομένη και θέλω να καλέσω όλους να στηρίξετε την προσπάθεια που θα κάνουμε όλοι μας, για να γίνει ακόμα μεγαλύτερη η φετινή διοργάνωση. Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 2 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη».

Πρόσθετη λάμψη προσέδωσαν, ως «πρέσβεις» του Stoiximan.gr, οι Ολυμπιονίκες Λευτέρης Πετρούνιας, Άννα Κορακάκη, Κατερίνα Στεφανίδη και η πρωταθλήτρια των μεγάλων αποστάσεων Ράνια Ρεμπούλη, οι οποίοι έστειλαν βιντεοσκοπημένα μηνύματα και κάλεσαν τους πάντες να δηλώσουν συμμετοχή, να τρέξουν και να απολαύσουν τόσο τα δρομικά αγωνίσματα της φετινής διοργάνωσης όσο και τις παράλληλες δράσεις των ημερών.

Οι διοργανωτές ανανέωσαν το ραντεβού με όλους τους παρευρισκόμενους για την επόμενη μεγάλη γιορτή αθλητισμού της Βόρειας Ελλάδας, τον Stoiximan.gr 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» την Κυριακή 2 Απριλίου, που υπόσχεται ακόμα πιο δυνατές συγκινήσεις και ρεκόρ!

Οι εγγραφές για την κορυφαία διοργάνωση, η οποία πέραν του αθλητικού διαθέτει κοινωνικό, πολιτιστικό, περιβαλλοντικό, επιστημονικό, τουριστικό και ιστορικό χαρακτήρα, συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς, μέχρι τις 3 Μαρτίου οι ομαδικές και μέχρι τις 8 Μαρτίου οι ατομικές.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε