Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Απείλησε να μην ξαναπάει στη δίκη η μητέρα του Αλέξη

Η Τζίνα Τσαλικιάν όταν πήγε στην Άμφισσα. ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η Τζίνα Τσαλικιάν όταν πήγε στην Άμφισσα. ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Δεκτό έγινε τελικά  το αίτημα της οικογένειας Γρηγορόπουλου να εξεταστούν και άλλοι μάρτυρες. Κατέθεσε ο ιατροδικαστής Λευκίδης.

To Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας έκανε τελικά δεκτό το νέο αίτημα του Χρίστου Μυλωνόπουλου να κληθούν νέοι μάρτυρες για να καταθέσουν στην υπόθεση για την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.Το αίτημα είχε απορριφθεί την Τετάρτη έπειτα από ολιγόεπτη σύσκεψη και ήταν η αφορμή για την αδιαθεσία που ένοιωσε η κ.Τσαλικιάν καθώς και ο λόγος που δεν παραβρέθηκε σήμερα στην δίκη.

Μεταξύ των μαρτύρων θα είναι αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό αλλά και δημοσιογράφοι. 

Η κα Τσαλικιάν μιλώντας στο Νewsit δήλωσε ικανοποιημένη για την απόφαση αυτή και την Δευτέρα θα βρίσκεται στην Άμφισσα για την συνέχεια της πολύκροτης δίκης.

Εαν δεν γινόταν δεκτό το αίτημα ,ο κ. Μυλωνόπουλος θα παραιτείτο της υπόθεσης και η οικογένεια θα ζητούσε αναβολή μέχρι να βρεθεί νέος συνήγορος δήλωσε στο Νewsit ο Ανδρέας Κωσταντίνου, σύντροφος της κας Τσαλικιάν.   

‘Ενταση το πρωί

‘Οπως είπε ο κ. Κούγιας, η Πολιτική Αγωγή έχει δυνατότητα να έχει τους καλύτερους δικηγόρους και πραγματογνώμονες. “Είμαστε βέβαιοι πως θα κριθούμε δίκαια, αλλά δεν ανέχομαι να είμαστε εμείς εδώ και η Πολιτική Αγωγή να έχει δυνατότητα να κάνει επισκέψεις σε γραφεία και να τις γνωστοποιεί αμέσως στον Τύπο. Τι δίκη θα κάνουμε έτσι; Και εκατό μάρτυρες να φέρει εδώ η Πολιτική Αγωγή η αλήθεια είναι μία”. 

Ο κ. Κούγιας υποστήριξε πως από την αρχή στο χειρισμό της υπόθεσης έγιναν λάθη και από πολιτικούς από το φόβο των επεισοδίων στην Αθήνα, ενώ σχολιάζοντας παλαιότερο δημοσίευμα στον Τύπο, που υπαινισσόταν “στημένη” υπέρ του κατηγορουμένου δίκη, είπε χαρακτηριστικά “τι να στήσει αυτός ο φουκαράς, που κρύβεται η οικογένειά του στη Μάνη”.

Κατά την εξέταση του κ. Λευκίδη ο κ. Κούγιας επανέλαβε πως θεωρεί ότι τα στοιχεία που τέθηκαν για να γίνει η αυτοψία και αναπαράσταση στον τόπο του εγκλήματος δεν ήταν σωστά και έρχονται σε αντίθεση με καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων. 

Ο κ.Λευκίδης επανέλαβε τα όσα είπε την Τετάρτη ότι η βολίδα  εξοστρακίστηκε και ότι αν το όπλο δεν ήταν στραμμένο προς το μέρος του μικρού Αλέξη αυτός δεν θα είχε τραυματιστεί καν.

Στην Άμφισσα βρίσκονται ο πατέρας του Αλέξη, Ευάγγελος Γρηγορόπουλος και η αδελφή του Αρετή.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε