Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Απειλούν με απεργία διαρκείας στη ΔΕΗ μέσω… sms

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Ένα sms φωτιά έστειλε στους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ με το οποίο προειδοποιεί

πως το ισχυρότερο συνδικάτο της χώρας θα κατεβάσει τους διακόπτες σε περίπτωση που η Κυβέρνηση μπει σε συζήτηση για πώληση μονάδων της επιχείρησης.

“Ούτε εργοστάσια πουλάμε ούτε ενέργεια στην τιμή του κόστους στους αεριτζήδες. Σε όλα υπάρχουν όρια” έγραφε το μήνυμα του κ. Φωτόπουλου προς τους “συντρόφους” του Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Έτοιμοι να ματώσουν δηλώνουν εργαζόμενοι και συνδικαλιστές στην περίπτωση που η Κυβέρνηση συμφωνήσει με το αίτημα της τρόικας για πώληση μονάδων παραγωγής της ΔΕΗ.

Το μήνυμα του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ έλαβαν δεκάδες βουλευτές όχι μόνο του ΠΑΣΟΚ αλλά και των κομμάτων της Αριστεράς. Ο πρόεδρος των 22.500 εργαζομένων στην επιχείρηση αναφέρει χαρακτηριστικά ότι δεν θα ανεχθούν να γίνει πράξει ο στίχος “καημένη αγροτιά θα κερδοσκοπήσουν οι μεσάζοντες” αυτή τη φορά στην πλάτη της ΔΕΗ.


Η σύσταση της τρόικας για πώληση του 40% των λιγνιτικών μονάδων με παράλληλη απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας έστειλε στα… χαρακώματα τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ που απειλούν με απεργία διαρκείας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε