Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Απειλούνται με εφεδρεία 7.000 Δημόσιοι Υπάλληλοι λόγω… καθυστέρησης

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Ο τραγέλαφος με τις συγχωνεύσεις και τις καταργήσεις οργανισμών του Δημοσίου συνεχίζεται και αυτή τη φορά απειλεί τις θέσεις των εργαζομένων

Οι εργαζόμενοι στους Οργανισμούς αυτούς θα πρέπει να μεταταχθούν στις νέες υπηρεσίες. Οι μετατάξεις όχι απλά δεν προχωρούν αλλά σε ένα σύνολο 7.000 ατόμων δεν έχουν γίνει παρά μόνο 27!

Τι σημαίνει αυτό;

Όπως προβλέπει το πολυνομοσχέδιο που μόλις ψηφίστηκε αν μέχρι τα τέλη Νοέμβρη δεν έουν πάει στις νέες τους θέσεις θα “βγουν” σε καθεστώς εργασιακής εφεδρείας, δηλαδή ένα βήμα πριν την ουσιαστική απόλυση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Το Έθνος” αν εξαιρέσει κανείς τους 27 υπαλλήλους του Ινστιτούτου Τεχνικής Σεισμολογίας και Αντισεισμικών Κατασκευών, αλλά και ορισμένους ακόμη από το Κέντρο Εκπαίδευσης Ιππασίας όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι σε Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου ΑΕ, ΟΔΔΥ, ΕΡΤ, Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης, ΟΣΚ ΑΕ, ΔΕΠΑΝΟΜ, ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ, ΕΟΜΜΕΧ, ΙΓΜΕ και Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας (ΕΙΝ), ουσιαστικά είναι… “στον αέρα” αν μέχρι και τα τέλη του μήνα δεν προχωρήσουν οι διαδικασίες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε