Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Απέκλεισαν το υπουργείο Μεταφορών οι φορτηγατζήδες – “Θα φέρουμε και τα κρεβάτια μας”, δηλώνουν στο Newsit

ΦΩΤΟ NEWSIT

Σαράντα φορτηγά αυτοκίνητα έχουν αποκλείσει την είσοδο του υπουργείου και οι φορτηγατζήδες δηλώνουν ότι θα μείνουν εκεί όσο χρειαστεί.

“Ηρθαμε στο υπουργείο Μεταφορών που είναι το σπίτι μας, όπως έχει πει ο κ. Ρέππας”, δηλωσε στο Newsit, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδικάτου Ιδιοκτητών Φορτηγών, Γιώργος Τζωρτζάτος.

Και συνέχισε: “Πολλές φορες προσπαθήσαμε να έχουμε ραντεβού με τον υπουργό αλλα δεν τα καταφέραμε. Τα προβλήματα του κλάδου αυξάνονται καθημερινά μετά την ψήφιση του νόμου 3887 και όσο χτυπάμε την πόρτα του υπουργείου, τόσο κλείνει επτασφράγιστα. Λοιπόν ήρθαμε να μείνουμε εδώ, να εγκατασταθούμε στο σπιτι μας και όταν αποφασίσει ο υπουργός να μας δει εμείς θα φύγουμε. Εμείς θα είμαστε εδώ όσο χρειαστεί. Καλούμε και τους συναδέλφους μας καθημερινά να έρχονται εδώ και οι οποίοι θα αυξάνουν συνεχώς την προσέλευση. Εμείς είμαστε στο σπίτι μας και θα κοιμόμαστε απ’ έξω”.

Οι ιδιοκτήτες των φορτηγών διαμαρτύρονται για την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους και δηλώνουν ότι ο αγώνας τους δεν έχει λήξει.  Οι δρόμοι γύρω από το υπουργείο δεν έχουν αποκλειστεί και η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε