Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Απεργία: Ήταν μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έχουν γίνει ποτέ! – ΦΩΤΟ

Απεργία: Ήταν μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έχουν γίνει ποτέ! – ΦΩΤΟ

Η σημερινή πορεία δεν είχε προηγούμενο. Κι αν είχε ήταν πριν από τα χρόνια του πρώτου Μνημονίου όταν χιλιάδες κόσμου διαμαρτύρονταν για τα μέτρα που έρχονταν.

Η σημερινή διαδήλωση είχε και άλλη μια λεπτομέρεια που την έκανε διαφορετική. Για πρώτη φορά στα χρονικά το ΠΑΜΕ και οι τουλάχιστον 25.000 διαδηλωτές του περίμεναν στην πλατεία Συντάγματος την πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ προκειμένου να ενωθούν όλοι μαζί και να διαδηλώσουν κατά του ασφαλιστικού! Συνολικά, στις πορείς υπολογίζεται ότι συγκεντρώθηκαν πάνω από 50.000 άνθρωποι και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διοργανωτών ήταν μια μεγαλειώδης συγκέντρωση. Τόσο η πορεία του ΠΑΜΕ εκτεινόταν από το Σύνταγμα έως και την Ομόνοια και το ίδιο και της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Από τις συγκεντρώσεις δεν έλειψε και το χιούμορ και όπως θα δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες οι διαδηλωτές είχαν μεγάλα κέφια!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

“Δεν πάει άλλο” είναι το μήνυμα που στέλνουν όλες οι κοινωνικές τάξεις με τις μαζικές κινητοποιήσεις σε όλες τις πόλεις της χώρας, τόνισε ο Γ.Γ. της Κ.Ε. Του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. 

Χαρακτηριστικό του όγκου της συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ είναι και το ότι ενώ η Πλατεία Συντάγματο είχε ήδη γεμίσει ασφυκτικά από τις 11:30, υπήρχαν ακόμη διαδηλωτές που κινούνταν στην αρχή της Πανεπιστημίου κοντά στην πλατεία Ομόνοιας.

Ένας πρώτος υπολογισμός κάνει λόγο για 25.000 άτομα μόνο στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ – ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε