Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Απεργία: Ρολά παντού τρεις συγκεντρώσεις και πορείες στο κέντρο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Δεν θα λειτουργήσουν για πολλές ώρες τα μέσα μεταφοράς, ενώ η απεργία κατεβάζει ρολά στις περισσότερες υπηρεσίες του δημοσίου, τις ΔΕΚΟ και τις τράπεζες.

Την ίδια ώρα στο κέντρο της Αθήνας θα γίνουν τρεις διαφορετικές συγκεντρώσεις κάνοντας την Αθήνα αδιάβατη.

Στην απεργία συμμετέχουν εργαζόμενοι σε δημόσιες υπηρεσίες, δάσκαλοι και καθηγητές. Ακόμη απεργούν ο κλάδος των τραπεζοϋπαλλήλων και οι εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ, ενώ την ίδια ώρα, δεμένα στα λιμάνια θα παραμείνουν τα πλοία, αφού και η ΠΝΟ συμμετέχει στην 24ωρη απεργία.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και μονάδες του ΠΕΔΥ, καθώς γιατροί, νοσηλευτές, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό, συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία την οποία έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ και συμμετέχει και η ΑΔΕΔΥ. Οι υγειονομικοί θα συγκεντρωθούν στις 08:00 στο υπουργείο Υγείας.
Η ΓΣΕΕ έχει προγραμματίσει συγκέντρωση για τις 11:00 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως. Μισή ώρα νωρίτερα στις 10:30, οι νοσοκομειακοί γιατροί και οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, έχουν δώσει ραντεβού έξω από το υπουργείο Υγείας. Στην Ομόνοια στις 10:30 θα συγκεντρωθούν τα μέλη του ΠΑΜΕ.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε