Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Απεργία, βροχή και κόλαση στους δρόμους! “Πήχτρα” οι δρόμοι της Αθήνας

Απεργία, βροχή και κόλαση στους δρόμους! “Πήχτρα” οι δρόμοι της Αθήνας

– Η στάση εργασίας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έφερε κυκλοφοριακό χάος
– Ακινητοποιημένα τα αυτοκίνητα στους περισσότερους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας
– Δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τα πράγμα η βροχή

Γολγοθάς αποδεικνύεται για τους οδηγούς της Αθήνας το πρωί της Τετάρτης (17.05.2017). Δεν έφτανε η επιδείνωση του καιρού που έφερε βροχή στην Αττική, είναι και η απουσία μέσων μαζικής μεταφοράς (στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας) που κάνει τα πράγματα πολύ πολύ χειρότερα.

Η κάθοδος της Κηφισίας, “πήχτρα”, κατά το κοινώς λεγόμενο. Το ίδιο και η Μεσογείων, η Αλεξάνδρας, η Βασιλίσσης Σοφίας, η Βασιλίσσης Αμαλίας, ο Κηφισσός,. Παντού, αυτοκίνητα μποτιλιαρισμένα. Χιλιάδες απ’ όσους χρησιμοποιούν καθημερινά για τις μετακινήσεις τους τα ΜΜΜ αναγκάστηκαν σήμερα να πάρουν αυτοκίνητο.

Χαρακτηριστική και η εικόνα στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στην Αθήνα…

Και αυτό γιατί λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ κατά της ψήφισης των νέων μέτρων που προβλέπει η συμφωνία για τη δεύτερη αξιολόγηση, οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς συμμετέχουν με στάσεις εργασίας.

Συγκεκριμένα: κατά τη διάρκεια της σημερινής 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης, λεωφορεία και τρόλεϊ θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ στα μέσα σταθερής τροχιάς δρομολόγια θα πραγματοποιούνται από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, προκειμένου – όπως αποφάσισαν οι εργαζόμενοι – να διευκολυνθούν οι απεργοί να μεταβούν στις συγκεντρώσεις. Οι συρμοί του μετρό θα τερματίζουν στο σταθμό της Δουκίσσης Πλακεντίας.

Να σημειωθεί πως οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας και αύριο, Πέμπτη, από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε