Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Απίστευτη φρίκη! “Έπιασαν” και δεύτερο παιδεραστή στο Ρέθυμνο – Ήταν κι αυτός καθηγητής γυμναστικής

– Για να μην συλληφθεί αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με ένα μαχαίρι στο λαιμό
– Νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή σε νοσοκομείο χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του
– Σύμφωνα με πληροφορίες τον κατήγγειλαν δύο παιδιά για κατά φύση ασέλγεια
– Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι στο Ρέθυμνο από τη δεύτερη υπόθεση παιδεραστίας

Ενώ ακόμα δεν έχει κοπάσει ο σάλος σε όλη τη χώρα από τη δράση του παιδεραστή Νίκου Σειραγάκη έρχεται άλλη μία υπόθεση για να προκαλέσει πραγματικά ανατριχίλα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive συνελήφθη άλλος ένας 50χρονος, ύποπτος για παιδεραστία.

Μετά την αρρωστημένη δράση του προπονητή Νίκου Σειραγάκη και ενώ οι κάτοικοι στην Κρήτη προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί ήρθε άλλη μία υπόθεση παιδεραστίας να συγκλονίσει τους πάντες. Άλλωστε μετά τον Νίκο Σειραγάκη υπήρχαν πληροφορίες και για δεύτερο παιδεραστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ

Τελικά ο εφιάλτης αυτός επιβεβαιώθηκε και σύμφωνα με το Cretalive συνελήφθη την Τετάρτη ένας καθηγητής γυμναστικής για ασέλγεια εις βάρος των μαθητών του και συγκεκριμένα των μικρών κοριτσιών.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο ύποπτος για παιδεραστία είχε τεθεί εδώ και αρκετό καιρό υπό παρακολούθηση από τις διωκτικές αρχές και τελικά σήμερα τον συνέλαβαν ύστερα από ένταλμα που εκδόθηκε.

Η φρίκη και σε αυτή την περίπτωση είναι πως ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν 50χρονος και προπονητής στίβου, που εργαζόταν σε αθλητικό σύλλογο και τον τελευταίο καιρό είχε και δικό του γυμναστήριο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι διωκτικές αρχές έφθασαν σε αυτόν ύστερα από καταγγελία δύο παιδιών για ασέλγεια.

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας τον συνέλαβαν στο δρόμο και όταν μεταφέρθηκε στο σπίτι του για τα απαραίτητα πειστήρια, τότε ξέφυγε από τους αστυνομικούς, άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των αστυνομικών δεν τραυματίστηκε σοβαρά και αυτή την ώρα νοσηλεύεται για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο της πόλης.

Η είδηση αυτή επιβεβαιώθηκε και από το NewsIt και προκαλεί φρίκη και ανατριχίλα λίγες μέρες μετά τις αποκαλύψεις για τον πρώτον παιδεραστή που μάλιστα τότε είχε συλληφθεί με δύο αγόρια στο κρεβάτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρήτη: Ανασκευάζει ο παιδεραστής και δηλώνει αθώος -”Όλα είναι σκευωρίες”!

“Παγώνει” η ανάκριση για τον παιδεραστή

Η προκλητική ομολογία του παιδεραστή της Κρήτης – Τουλάχιστον 80 παιδιά έπεσαν στα δίχτυα του!

Κρήτη: Έπιασαν στο κρεβάτι παιδεραστή καθηγητή πατέρα 2 παιδιών με δύο 13χρονους!

Πώς έφτασαν στα ίχνη του παιδεραστή – Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε