Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Απίστευτο! Κλειστό το καρδιοχειρουργικό του Παίδων εξαιτίας καλοκαιρινής άδειας

Δεν γίνονται χειρουργεία. Ανήσυχοι οι γονείς των μικρών  ασθενών

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Εθνικού Συστήματος Υγείας, το μεγαλύτερο δημόσιο νοσοκομείο για παιδιά στην χώρα αδυνατεί να εξυπηρετήσει καρδιοχειρουργικά περιστατικά.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Μανώλη Παπασάββα εδώ και δύο εβδομάδες,ο καρδιοχειρουργικός τομέας παραμένει κλειστός λόγω έλλειψης μιας εξειδικευμένης αναισθησιολόγου, η οποία βρίσκεται σε καλοκαιρινή άδεια.
 
Ο κ.Παπασάββας, μιλώντας στο Newsit παραδέχτηκε το πρόβλημα το οποίο έχει δημιουργηθεί, ενώ παράλληλα έκανε γνωστό πως στις 26 Ιουλίου το τμήμα θα λειτουργήσει ξανά, αφού η αναισθησιολόγος επιστρέφει στην θέση της. Όσον αφορά τα περιστατικά που χρειάζονται άμεσο χειρουργείο, εξυπηρετούνται από το παιδοκαρδιολογικό τμήμα του Ωνασίου νοσοκομείο.

” Δεν υπάρχει και ούτε υπήρξε ποτέ κίνδυνος για κανένα παιδί που χρειάστηκε χειρουργείο διότι συνεργαζόμαστε με το Ωνάσιο καρδιοχειρουργικό κέντρο και εξυπηρετεί τα περιστατικά” δήλωσε στο Newsit ο διοικητής του Παίδων Αγία Σοφία.” Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχεί κανένας γονέας,διοτι έχουμε μεριμνήσει να εξυπηρετηθούν όλοι” τόνισε χαρακτηριστικά.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε