Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΑΕΔ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 8 Αθήνα Αναλυτικά

Απίστευτο: Τούρκοι αξιωματικοί στη δύναμη της Frontex στην Ελλάδα – Θα ελέγχουν ποιοι μπαίνουν...στη χώρα μας!

Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 07.10.2012 | 14:55
Πρώτη δημοσίευση: 07.10.2012 | 12:54
Βάλανε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα λέει μια παροιμία κάτι που ταιριάζει απόλυτα στην προκειμένη περίπτωση.
 

Με μία απίστευτη συμφωνία (28 Μαΐου 2012), την οποία υπογράφουν όλα τα κράτη της ΕΕ άρα και η Ελλάδα, η Τουρκία θα ελέγχει τα σύνορά μας και μάλιστα θα συλλέγει πληροφορίες! Με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό! Πιο συγκεκριμένα, η συνεργασία ΕΕ-Τουρκίας «στοχεύει στη διευκόλυνση της εφαρμογής μιας ολοκληρωμένης έννοιας διαχείρισης στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ με τη χρησιμοποίησή τους ως πλατφόρμες για κοινές επιχειρήσεις για συλλογή πληροφοριών»!!
 
Οι Τούρκοι δηλαδή, θα ...διαχειρίζονται τα σύνορα της χώρας μας, από εκεί που μπαίνουν δηλαδή παράνομοι μετανάστες και θα χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες για να συλλέγουν πληροφορίες!!! Οι Τούρκοι, με άλλα λόγια, σύμφωνα με το σκεπτικό της συνεργασίας ΕΕ-Τουρκίας, θα προστατεύουν τα σύνορα της Ελλάδος!!! Ποιος; Η Τουρκία, ναι η χώρα που τσουβαλιάζει σε πλοιάρια τους λαθρομετανάστες και τους προωθεί με δουλέμπορους στην χώρα μας!
 
Η υποτελής αυτή συμφωνία, με την οποία παραδίδουμε τις τύχες της χώρας μας στους Τούρκους, χαιρετίστηκε μάλιστα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή την 1η Ιουλίου. Πρόκειται για εθνική ταπείνωση, της διαστάσεις της οποίας δυστυχώς, θα βρούμε μπροστά μας!
 
Οι πολιτικοί ολετήρες, οι οποίοι εμφανίζονται ως σωτήρες, όχι μόνον άνοιξαν την κερκόπορτα, αλλά παραδίδουν και τα κλειδιά της χώρας στους προαιώνιους εχθρούς μας και κατακτητές μας. Στους Τούρκους. Σύμφωνα με το έγγραφο το οποίο μας δίνει ο πρώην βουλευτής τους ΛΑΟΣ Κώστας Αϊβαλιώτης, λέει τα εξής:
 
«Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
 
1 Ιουλίου 2012
 
Η Επιτροπή χαιρετίζει την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας (MΣ) στις 28 Μαΐου 2012 μετά την έγκριση του σχεδίου από το Διοικητικό Συμβούλιο του Frontex. Το μνημόνιο θα προσφέρει την δυνατότητα για πιο διαρθρωμένη και τακτική συνεργασία όχι μόνο μεταξύ του οργανισμού και των τουρκικών αρχών αλλά και με όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ.
 
Το πρόγραμμα εστιακών σημείων (Focal Points Programme) του Frontex στοχεύει στη διευκόλυνση της εφαρμογής μιας ολοκληρωμένης έννοιας διαχείρισης στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ με τη χρησιμοποίησή τους ως πλατφόρμες για κοινές επιχειρήσεις για συλλογή πληροφοριών. Η τοποθέτηση αξιωματικών οποιασδήποτε τρίτης χώρας ως παρατηρητών σε οποιοδήποτε εστιακό σημείο γίνεται βάσει των επιχειρησιακών αναγκών που έχουν προσδιοριστεί από τον Frontex και εξαρτάται από την συναίνεση των ενδιαφερόμενων κρατών μελών (δηλαδή αυτών που φιλοξενούν κοινές επιχειρήσεις υπό τον συντονισμό του Frontex). Η αρχή αυτή ισχύει για κάθε επιχειρησιακή συνεργασία στα εξωτερικά σύνορα υπό τον συντονισμό του Frontex.
 
Άδεια πρόσβασης στο κείμενο του ΜΣ πρέπει να ζητηθεί από τον Frontex».


 

Ακούστε τι λέει ο Κώστας Αϊβαλιώτης για το θέμα.


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο

Σχετικά video

close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook