Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Από αυτό το παράθυρο εισέβαλλαν οι ληστές με τα καλάσνικοφ

Από αυτό το παράθυρο εισέβαλλαν οι ληστές με τα καλάσνικοφ

Μην αφήνετε ξεκλείδωτο τίποτα, ούτε το…παραθυράκι του μπάνιου. Οι ληστές ακροβάτες με τα καλάσνικοφ καραδοκούν περιμένοντας να εκμεταλλευτούν και το παραμικρό σας λάθος.

Το λάθος αυτό πλήρωσε ακριβά ο 74χρονος Γιώργος Αξαρλής και η 72χρονη σύζυγός του Φωτεινή που ήρθαν αντιμέτωποι με τους ληστές τα ξημερώματα μέσα στο σπίτι τους στην Ηλιούπολη.

Οι δύο κακοποιοί είδαν πως το παραθυράκι του μπάνιου στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου ήταν ανασφάλιστο και πως ακριβώς από κάτω ήταν και παρκαρισμένο ένα αυτοκίνητο.

Ο ένας ληστής πάτησε πάνω στο αυτοκίνητο, μετά πάνω στην υδροροή και σε δευτερόλεπτα τρύπωσε μέσα στο σπίτι όπου ανοίξε την εξώπορτα σαν κύριος στον συνεργό του.

Ο ένας ληστής πήγε στο δωμάτιο που κοιμάται η κυρία Φωτεινή και αφού της έβαλε το καλάσνικοφ στον κρόταφο της ζητούσε επίμονα χρήματα και κοσμήματα ενώ δε δίστασε να της βουτήξει ακόμη και τη βέρα της αφού έκανε άνω – κάτω το υπνοδωμάτιο.

Στο μεταξύ ο δεύτερος ληστής είχε ακινητοποιήσει τον κύριο Γιώργο που κοιμόταν στην διπλανή κρεββατοκάμαρα και για να μη φωνάξει του έκλεισε το στόμα με το μαξιλάρι και το πάπλωμα.

Οι ληστές με τα καλάσνικοφ έμειναν στο διαμέρισμα 15 λεπτά, πήραν 600 ευρώ, 3 κινητά και κοσμήματα και φεύγοντας πήραν τα κλειδιά του ΙΧ του ζευγαριού με το οποίο διέυφυγαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ληστής με μαχαίρι στο σπίτι γυναίκας στην Κηφισιά

Τρόμος για τον Γιώργο Μαρίνο – Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του

Νέα εισβολή σε σπίτι στην Ηλιούπολη

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε