Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Από την Αχαρνών στην πλατεία Αμερικής

Από την Αχαρνών στην πλατεία Αμερικής
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 24.02.2010 | 13:39
Πρώτη δημοσίευση: 24.02.2010 | 13:39

Έντονη ανησυχία επικρατεί μεταξύ των κατοίκων της πλατείας Αμερικής αναφορικά με τις εκδηλώσεις δυσαρέσκειας κατά των μεταναστών.

Κάτοικοι της περιοχής κατήγγειλαν ως ψευδεπίγραφη την «Κίνηση Πολιτών του 6ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίου», που το απόγευμα της Τετάρτης διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Αμερικής κατά των αλλοδαπών. Σύμφωνα με ανακοίνωση της συγκεκριμένης Κίνησης «το 6ο διαμέρισμα όπως φαίνεται έχει σχεδιαστεί από τους κυβερνώντες να αλωθεί, να χάσει την ελληνικότητά του». 

Οι κάτοικοι της περιοχή, που καταγγέλλουν την Κίνηση αυτή, εξέφρασαν σε συνέντευξη Τύπου την έντονη ανησυχία τους και τάχθηκαν κατά κάθε ρατσιστικής ενέργειας και κάλεσαν τους συμπολίτες τους να μην ανταποκριθούν στο κάλεσμα μίσους. 

Εκτός από τις σοβαρές ευθύνες που απέδωσαν στο Δήμο Αθηναίων για την υποβάθμιση της περιοχής, δεν έλειψαν και τα παράπονα για τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, γιατί στη συνάντηση που θα έχει με συλλόγους και επιτροπές, κάλεσε και εκπροσώπους των ακροδεξιών.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο