Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Από το Μπακού σε Αθήνα & Κρήτη μέσω της Turkish Airlines

Από το Μπακού σε Αθήνα & Κρήτη μέσω της Turkish Airlines

Η τόνωση του εισερχόμενου τουρισμού αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής της Turkish Airlines στην Ελλάδα, κάτι το οποίο αποδεικνύεται και από τις πολύ συχνές ενέργειές της, με την διοργάνωση ταξιδιών γνωριμίας, με χώρες και αγορές που προσφέρουν τη δυνατότητα μίας ευρύτερης μελλοντικής, επιχειρηματικής και τουριστικής συνεργασίας.

Με σύμμαχό της για ακόμα μία φορά το ταξιδιωτικό πρακτορείο Heronia Travel, η THY συνέβαλλε στην πραγματοποίηση του εισερχόμενου FAM trip από το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Η 13-μελής αποστολή των ισχυρότερων ταξιδιωτικών πρακτορείων από το Μπακού, συνοδευόμενη από το Γενικό Διευθυντή της Turkish Airlines στο Μπακού, κ. Fatih Guven, επισκέφτηκε τη χώρα μας για πέντε ημέρες, ανακαλύπτοντας τις ομορφιές της Αθήνας και της Κρήτης (περιοχή Ελούντας, Αγίου Νικολάου).

Την αποστολή υποδέχτηκε στην Αθήνα, η Γενική Διευθύντρια της Turkish Airlines στην Ελλάδα κα. Gulay Ozturk και ο Product Manager του Heronia Travel, κ. Ευθύμιος Τρέντζος.

Οι πράκτορες από το Μπακού διέμειναν αρχικά για τρεις ημέρες στο ξενοδοχειακό συγκρότημα της οικογένειας Κοκοτού, Elounda Peninsula ALL SUITE HOTEL. Οι προσκεκλημένοι της THY ξεναγήθηκαν στη Σπιναλόγκα, ενώ στη συνέχεια είχαν συνάντηση με το Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, κ. Δημήτρη Κουνενάκη, με τον οποίο συζήτησαν τις προοπτικές περαιτέρω συνεργασίας και προώθησης του τόπου, ενώ παράλληλα αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.

Η αποστολή γνώρισε από κοντά τη φιλοξενία των ανθρώπων της Κρήτης, ενώ παράλληλα γεύτηκε την ιδιαίτερη Κρητική παραδοσιακή κουζίνα. Ο κ. Κουνενάκης δήλωσε μετά τη συνάντηση: «Αν και η Ελλάδα βρίσκεται σε δυσμενή θέση ένεκα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης ωστόσο, αυτή η κατάσταση, δεν επηρεάζει το επίπεδο ποιότητας και φιλοξενίας στον τουριστικό τομέα, διότι όλες οι δυνάμεις πολιτικές και κοινωνικές στηρίζουν με κάθε τρόπο τον Τουρισμό. Και είναι σίγουρο ότι οι επισκέπτες που θα έλθουν από την Τουρκία και το Αζερμπαϊτζάν θα νιώσουν την φιλοξενία και την εγκαρδιότητα των Κρητικών».

Την τέταρτη ημέρα, οι πράκτορες από το Αζερμπαϊτζάν ξεναγήθηκαν στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Μουσείο της Ακρόπολης, ενώ παράλληλα θαύμασαν από κοντά την Ακρόπολη, το Καλλιμάρμαρο και το κέντρο της Αθήνας. Τη διαμονή του group ανέλαβε το ξενοδοχείο Arion, του Astir Palace. Στο τέλος της ημέρας, η αποστολή είχε την ευκαιρία να χαλαρώσει και να κάνει τις αγορές της στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen.

Η αποστολή αναχώρησε την επόμενη ημέρα με την πτήση της Turkish Airlines για το Μπακού, εκφράζοντας την επιθυμία να επισκεφτεί και πάλι τη χώρα μας και να βοηθήσει στην αύξηση του αριθμού των Αζέρων επισκεπτών. Η Γενική Διευθύντρια της Turkish Airlines στην Ελλάδα, κα Gulay Ozturk δήλωσε με την ολοκλήρωση του ταξιδιού:

«Οι τρεις καθημερινές μας πτήσεις από και προς το Μπακού, φέρνουν το Αζερμπαϊτζάν ακόμα πιο κοντά στην Ελλάδα και μπορούν να αποτελέσουν το έναυσμα για νέες συνεργασίες στο χώρο του τουρισμού. Η Turkish Airlines συνεχίζει τις προσπάθειές της προς αυτή την κατεύθυνση, έχοντας πάντα δίπλα της άξιους συνεργάτες. Για το συγκεκριμένο ταξίδι, θα επιθυμούσαμε να ευχαριστήσουμε το Heronia Travel, το Δήμο Αγίου Νικολάου Κρήτης, το Δήμο Αθηναίων, το Astir Palace καθώς και την οικογένεια Κοκοτού για τη μοναδική φιλοξενία της, στην ξενοδοχειακή μονάδα Elounda SA Hotels & Resorts.»

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Turkish Airlines, μπορείτε να μπείτε στο site: www.turkishairlines.com

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε