Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Αποφασίζει επί της απεργίας το Δ.Σ. της ΓΕΝΟΠ

ΦΩΤΟ EUROKONISSI
ΦΩΤΟ EUROKONISSI

Προς αποκλιμάκωση οδεύουν οι σχέσεις της κυβέρνησης με τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ, απομακρύνοντας το ενδεχόμενο νέας απεργίας.

Το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ είχε νέα συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, το βράδυ της Δευτέρας, όσον αφορά στο ασφαλιστικό και τους μισθούς. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Ν. Φωτόπουλος, μετά το τέλος της συνάντησής του με τον υπουργό, Α. Λοβέρδο και τον υφυπουργό, Γ. Κουτρουμάνη, ξεκαθάρισε ότι η πρότασή του προς το Δ.Σ. της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ που συνεδριάζει σήμερα θα είναι να συνεχιστεί ο διάλογος των δυο πλευρών. 

«Από τη στιγμή που πληρώνουν όλοι οι Έλληνες εργαζόμενοι, ποτέ δεν θα κάναμε απεργία για να γλυτώσουμε εμείς. Παροδικά μέτρα ναι, να τα δεχτούμε, να συμβάλουμε και εμείς. Μέτρα όμως μόνιμου χαρακτήρα και αδικίες, όχι. Δεν μπορούμε να τα δεχτούμε», είπε αρχικά. 

Και πρόσθεσε πως «με βάση το δίκιο μας αλλά και σεβόμενοι τους Έλληνες καταναλωτές, που δεν φταίνε σε τίποτα και δεν πρέπει να ταλαιπωρηθούν, θα εισηγηθώ αύριο στο διοικητικό συμβούλιο τη συνέχιση του διαλόγου. Το διοικητικό συμβούλιο που είναι το κυρίαρχο όργανο θα αποφασίσει».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε