Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

“Αποκαλύφθηκε” ο αποστολέας της… Καινής Διαθήκης στην Γεωργία Τσατάνη

Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ Αρχείου
Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ Αρχείου

Ένας 78χρονος συνταξιούχος του ΟΤΕ είναι ο αποστολέας της Καινής Διαθήκης στην εισαγγελέα Γεωργία Τσατάνη. Ο φάκελος έφτασε στο σπίτι της οδού Ιπποκράτους, όπου την περασμένη εβδομάδα η τρομοκρατική οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς είχε τοποθετήσει βόμβα.

Ο φάκελος με την Καινή Διαθήκη έφτασε στο γραμματοκιβώτιο της πολυκατοικίας στην οδό Ιπποκράτους 112 την περασμένη Τρίτη (18.10.2016) μόλις έξι μέρες μετά την έκρηξη της βόμβας που είχαν τοποθετήσει σχεδόν την είσοδο οι τρομοκράτες.

Εκτός από την Καινή Διαθήκη, περιείχε και ένα σημείωμα, όπου ο αποστολέας εξέφραζε τη συμπαράστασή του στην εισαγγελέα που έγινε στόχος των τρομοκρατών. Στον φάκελο ήταν γραμμένα τα στοιχεία του αποστολέα, που όπως αποδεικνύεται ήταν τα… πραγματικά του στοιχεία. «Σας εύχομαι καλή δύναμη στο δύσκολο έργο σας και καλό κουράγιο για τα όσα περνάτε. Να σας έχει καλά ο Θεός», ανέφερε στο σημείο που είχε βάλει στο φάκελο μαζί με την Καινή Διαθήκη.

Πρόκειται λοιπόν για έναν 78χρονο άνδρα, συνταξιούχο, ο οποίος επέλεξε αυτόν τον τρόπο για να εκφράσει τη συμπαράστασή του στην εισαγγελέα Εφετών μετά την εναντίον της επίθεση. Δεν φαντάστηκε μάλλον πως λίγες μέρες μετά την βομβιστική επίθεση, η κίνηση αυτή θα προκαλούσε… συναγερμό στην Αντιτρομοκρατική.

Εκείνο που προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση είναι το γεγονός πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος άνδρας κάνει κάτι τέτοιο. Είχε προηγηθεί η αποστολή Καινής Διαθήκης στον διοικητή του αστυνομικού τμήματος Ιτέας, ο οποίος τον Απρίλιο του 2014 είχε επίσης γίνει στόχος τρομοκρατών, καθώς του είχαν στείλει παγιδευμένο πακέτο στο γραφείο του!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε