Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μαυρίκος: Αποκαλύψεις και ερωτήματα από τον Αλέξη Κούγια (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαυρίκος: Αποκαλύψεις και ερωτήματα από τον Αλέξη Κούγια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δικηγόρος της οικογένειας Μαυρίου, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο ο πελάτης του και εκδότης της εφημερίδας “Ακρόπολη” να είναι ο οδηγός που βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο πολυτελές τζιπ που τυλίχθηκε στις φλόγες στην Αττική Οδό.

Από ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτεται μέχρι και αυτή την ώρα η υπόθεση με το Porsche Cayenne που τυλίχθηκε στις φλόγες σήμερα το μεσημέρι στην Αττική Οδό. Το περιστατικό έγινε στις 14:50 το μεσημέρι της Πέμπτης και όλα δείχνουν πως ο άνδρας που ανασύρθηκε νεκρός είναι ο γνωστός εκδότης της Ακρόπολης, Παναγιώτης Μαυρίκος.

Ακόμη δεν έχει γίνει η αναγνώριση, ωστόσο το αυτοκίνητο ήταν στο όνομα της συζύγου του Παναγιώτη Μαυρίκου, ο οποίος και οδηγούσε συχνά το πολυτελές τζιπ.

Ο Παναγιώτης Μαυρίκος, το όνομα του οποίου είχε πρόσφατα εμπλακεί στην υπόθεση του κυκλώματος των εκβιασμών, είχε συλληφθεί και είχε αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση. Το αυτοκίνητο πήρε φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στο ρεύμα προς Ελευσίνα στο ύψος του Mall.

Επί τόπου έσπευσε η πυροσβεστική αλλά δυστυχώς ο οδηγός ανασύρθηκε νεκρός από το καμμένο αυτοκίνητο. Η σύζυγος του γνωστού εκδότη δήλωσε στους αστυνομικούς τις τελευταίες ημέρες το χρησιμοποιούσε εκείνος για τις μετακινήσεις του.

Δείτε τα αποκλειστικά βίντεο του newsit.gr από την στιγμή που το όχημα τυλίγεται στις φλόγες 


Η πλευρά του Αλέξη Κούγια

Ο δικηγόρος της οικογένειας Μαυρίκου, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο και την τηλεοπτική εκπομπή Live News, του Etv.

Αρχικά επιβεβαίωσε πως η σύζυγος του Παναγιώτη Μαυρίκου βρίσκεται στο ΚΑΤ, ωστόσο η αναγνώριση δεν έχει γίνει ακόμη, ενώ τόνισε πως μέχρι να γίνει η αναγνώριση καλό θα είναι να είμαστε αισιόδοξοι. Δεν παρέλειψε, ωστόσο, να διευκρινίσει πως σε περίπτωση που δεν ήταν ο Παναγιώτης Μαυρίκος ο οδηγός, τότε προκύπτουν πολλά ερωτηματικά, όπως το ποιος θα μπορούσε να έχει πάρει το αυτοκίνητό του.

Στην συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε πως ο Παναγιώτης Μαυρίκος είχε σήμερα ένα ραντεβού με την υπεύθυνη marketing μιας κλινικής στο Μαρούσι για το promotion της κλινικής σε διαφημιστικό επίπεδο. Για να συνεχίσει: “Χωρίς κανένα λόγο άρχισε να ακινητοποιείται το αυτοκίνητο και σε ελάχιστο χρόνο ξεκίνησε να συμβαίνει αυτό που έγινε. Προσπάθησε να βγει σύμφωνα και με αυτόπτες μάρτυρες αλλά η πόρτα του οδηγού ήταν κοντά στο στηθαίο και σε ελάχιστο χρόνο απανθρακώθηκε. Όλοι διερωτώμεθα γιατί να πάρει τον δρόμο προς την Ελευσίνα και όχι προς τη Βάρκιζα όπου είναι το σπίτι του. Υπάρχουν ερωτηματικά. Αν τελικώς είναι ο κύριος Μαυρίκος, υπάρχει μια τραγωδία που έρχεται. Έχει έναν ανιάτως πάσχοντα αδερφό τον οποίο προστατεύει αποό παιδικής ηλικίας, έχει δυο πολύ μικρά παιδάκια και μία ανυπεράσπιστη γυναίκα. Είχαμε συνδεθεί επειδή μέναμε και πολύ κοντά. Μαχητής της ζωής, αυτοδημιούργητος άνθρωπος αλλά δεν θέλω να κάνω αγιογραφία”.

Τέλος και όσο για το αυτοκίνητο, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε πως ήταν σε αρίστη κατάσταση και πολύ ασφαλές. “Είμαι βέβαιος πως δεν θα έβαζε ποτέ αέριο στο αυτοκίνητό του. Οδηγούσε γρήγορα και γι’ αυτό ήταν στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας“.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας στον Νίκο Ευαγγελάτο

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε