Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Αποκάλυψη NewsIt: Σε χωματερή μετέτρεψαν το πάρκινγ των απορριματοφόρων

Η χωματερή υπολειτουργεί, τα σκουπίδια στοιβάζονται στους δρόμους, αλλά πλέον και τα απορριματοφόρα παραμένουν παρκαρισμένα και γεμάτα σκουπίδια. Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ολόκληρη η Αθήνα και ο Πειραιάς έχουν πνιγεί από τους τόνους των σκουπιδιών που έχουν συσσωρευτεί στους δρόμους και θα χρειαστεί τουλάχιστον μία εβδομάδα για την ομαλοποίηση της αποκομιδής απορριμμάτων στην Αττική, εάν οι εναπομείναντες 100 συμβασιούχοι στο Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) δεν προχωρήσουν σε περαιτέρω κινητοποιήσεις.

Λόγω του σοβαρού προβλήματος με την χωματερή, εκτός από τους δρόμους του Πειραιά, σε μικρή χωματερή έχει μετατραπεί και ο χώρος στάθμευσης των απορριματοφόρων. Εκεί οι οδηγοί των οχημάτων μαζεύουν τα σκουπίδια και επειδή δεν είναι συνέχεια ανοιχτή η χωματερή αναγκάζονται να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους μαζί με τα σκουπίδια μέσα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η περιοχή όπου βρίσκεται ο χώρος στάθμευσης να ασφυκτιά από σκουπίδια, ενώ και η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική.

Μιλώντας στο NewsIt ο πρόεδρος των εργαζομένων στην καθαριότητα στον Πειραιά, κ. Αλέκος Νταβέλης δήλωσε ότι όλα τα απορριματοφόρα είναι ήδη γεμάτα και δεν μπορούν να αδειάσουν. Μάλιστα, δήλωσε ότι εάν δεν βρεθεί λύση σύντομα η κατάσταση θα διογκωθεί ακόμα περισσότερο.

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Νταβέλη


Διαβάστε επίσης:

Η Αττική πνίγεται στα σκουπίδια αλλά το Κολωνάκι λάμπει! – Περισσότεροι από 33.000 τόνοι σκουπιδιών πνίγουν την Αθήνα

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε