Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Αποκάλυψη Newsit : Ο ανασχηματισμός και η ασπίδα στον Γιώργο στις “καυτές” ερωτήσεις στην ΔΕΘ

Ετοιμάζουν απαντήσεις για όλα στη ΔΕΘ οι συνεργάτες του Γ. Παπανδρέου.

Προσπαθούν να προβλέψουν τις καυτές ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Τι θα απαντήσει ο Πρωθυπουργός για οικονομία, πάγωμα μισθών, τιμολόγια ΔΕΚΟ, συντάξεις αλλά και για τα λεφτά που υπήρχαν προεκλογικά και …χάθηκαν μετά τον Οκτώβριο.

Απο 3 έως 10 Σεπτέμβρη, ο ανασχηματισμός σύμφωνα με κορυφαίο κυβερνητικό αξιωματούχο.

Οι “καραμπόλες” λόγω υποψηφιοτήτων στις περιφερειακές εκλογές, θα καθορίσουν στο εύρος του ανασχηματισμού.
“Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την κριτική” διαρρέουν από το Μέγαρο Μαξίμου.

 Αναμένεται επίθεση στην προηγούμενη κυβέρνηση και στον Κώστα Καραμανλή για απόκρυψη της αλήθειας και εγκατάλειψη του …καραβιού την ώρα της φουρτούνας.

 Οι ατάκες που θα ακουστούν στην ομιλία Παπανδρέου

 “Είχαμε δύο επιλογές. Το ΔΝΤ ή την χρεωκοπία”

“ Οι θυσίες όλων θα πιάσουν τόπο. Να βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο”

“ Δεν με ενδιαφέρει η επανεκλογή. Θέλω να βγούμε από την κρίση”

“ Ξεχάστε τις πρόωρες ερκλογές. Θα παλέψω μέχρι τέλους”

” Είμαι ανοικτός σε συνεργασίες”
 

Πληροφορία Newsit: Πότε θα γίνει ο ανασχηματισμός
Το χρονικό διάστημα μεταξύ της επετείου ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ (στις 3 Σεπτεμβρίου) και τις 10 Σεπτεμβρίου, οπότε ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί τη ΔΕΘ, προσδιορίζει κορυφαίος κυβερνητικός παράγοντας το χρόνο που θα γίνει ο ανασχηματισμός της Κυβέρνησης.

 Σύμφωνα με τον ίδιο, στην παρούσα φάση φαίνεται οτι ο κ. Παπανδρέου προσανατολίζεται όχι σε έναν ριζικό και δομικό ανασχηματισμο της κυβέρνησης αλλά στην συμπλήρωση των κενών που θα προκύψουν απο την ενδεχόμενη επιλογή κυβερνητικών στελεχών ως υποψήφιοι για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt, οι τελικές αποφάσεις του πρωθυπουργού αναμένονται εντός των προσεχών ημερών, μετά απο συνεχείς επαφές που θα έχει με τους στενούς συνεργάτες του. Αυτοί που αναμένεται να καθορίσουν σε σημαντικό βαθμό τις αποφάσεις του πρωθυπουργού με τις εισηγήσεις τους, είναι ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος, καθώς και οι υπουργοί επικρατείας Χ. Παμπούκης, εσωτερικών Γ. Ραγκούσης και πολιτισμού Π. Γερουλάνος με τους οποίους άλλωστε ο Πρωθυπουργός είχε συνεργασία στην Πάρο κατα την περίοδο των διακοπών του.

Η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στην οποία ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να “φωτογραφίσει” τις προθέσεις του θα πραγματοποιηθεί τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, την επόμενη εβδμάδα.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε