Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 18 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Αποκάλυψη: Συνδικαλιστής της ΠΝΟ με μισθό 9.000 ευρώ

Αποκάλυψη: Συνδικαλιστής της ΠΝΟ με μισθό 9.000 ευρώ
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 10.04.2012 | 08:18
Πρώτη δημοσίευση: 09.04.2012 | 20:09

Η κόντρα ναυτεργατών και ακτοπλόων για τους μισθούς έχει ξεπεράσει κάθε όριο και με αφορμή αυτή την κόντρα, έγινε μία σοβαρή αποκάλυψη στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, ΣΚΑΙ στις 19:00.

Ο πρόεδρος της ΠΕΜΕΝ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Σάββας Τσιμπόγλου κατηγόρησε τους ακτοπλόους ότι αφήνουν απλήρωτους τους υπαλλήλους τους και μάλιστα κατηγόρησε για αυτό το λόγο και τον κ. Βεντούρη, ο οποίος βρισκόταν στο στούντιο της εκπομπής.

Ο πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα για την Ακτοπλοΐα, εφοπλιστής Απόστολος Βεντούρης διέψευσε τα όσα έλεγε ο κ. Τσιμπόγλου και μετά από αλλεπάλληλες ερωτήματα για το πόσο πληρώνεται ο συνδικαλιστής και γενικός γραμματέας της ΠΝΟ, κ. Χάλας, τελικά η απάντηση δόθηκε και σόκαρε τους πάντες.

Ο κ. Τσιμπόγλου δήλωσε ευθαρσώς ότι ο μηνιαίος μισθός του συγκεκριμένου συνδικαλιστή είναι 9.000 ευρώ, κάτι που προκάλεσε την έκπληξη όλων. Αυτό το ποσό είναι εξωφρενικό για έναν υπάλληλο που ουσιαστικά έχει παράπονα και αιτήματα και συναποφασίζει το κλείσιμο των λιμανιών, ταλαιπωρώντας το επιβατικό κοινό και προκαλώντας μεγάλη ζημία σε εμπόρους και αγρότες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ   Διαδώστε αυτό το άρθρο