Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Αποκαθίσταται η κυκλοφορία στην Αθηνών- Λαμίας

Αποκαθίσταται η κυκλοφορία στην Αθηνών- Λαμίας

Ταλαιπωρία για χιλιάδες οδηγούς προκάλεσε η ανατροπή βυτοφόρου στην Αθηνών Λαμίας, από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων στα διόδια της Τραγάνας

Αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία στην Εθνική Αθηνών- Λαμίας που είχε διακοπεί από τις 12 τα μεσάνυχτα, λόγω ανατροπής βυτιοφόρου στο 127ο χλμ. του δρόμου, στο ύψος των διοδίων της Τραγάνας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται απο μία λωρίδα κυκλοφορίας σε κάθε ρεύμα, μέχρι να καθαριστεί το οδόστρωμα.

Το περιστατικό έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Ο σέρβος οδηγός έχασε τον έλεγχο του φορτηγού, προσέκρουσε στο στηθαίο και το φορτηγό ανετράπη και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο της Λαμίας. Ευτυχώς υπήρξε έγκαιρη παρέμβαση και το εύφλεκτο υγρό μαζεύτηκε χωρίς να προκληθούν περαιτέρω ζημιές.

Συγκέντρωση στα διόδια

Στο μεταξύ, κάτοικοι της περιοχής κατέλαβαν τα διόδια της Τραγάνας κι επιτρέπουν την ελεύθεροι διέλευση των οχημάτων. Όπως υπογραμμίζουν, για περίπου τρεις ώρες οι οδηγοί των διερχόμενων αυτοκινήτων δεν θα πληρώνουν διόδια.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε